Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Adezz

"Wij bieden aandacht aan de voordelen en geven je meer informatie over de One To Sit collectie, waarvan Rooijakkers Tuin & Park exclusieve leverancier is"

Ben je op zoek naar prachtige en kwalitatief geweldige tuinmeubelen, plantenbakken en nog veel meer op het gebied van tuininrichting? Dan kan Rooijakkers Tuin & Park je de mooiste producten van Adezz aanbieden. Op deze pagina laten wij graag wat sfeerbeelden van Adezz zien en kom je meer over dit Nederlandse merk te weten. Wij bieden aandacht aan de voordelen en geven je meer informatie over de One To Sit collectie, waarvan Rooijakkers Tuin & Park leverancier is. Wil je meer van Adezz zien? Download dan de gratis brochure, zodat je op je gemak kunt kijken welke producten in de smaak vallen.

Maak kennis met de prachtige producten van Adezz

Adezz is een merk van Hollandse bodem en biedt fantastische producten van goede kwaliteit aan. Je kunt uit verschillende collecties kiezen die je droomtuin helemaal afmaken. De producten als tafels, stoelen, bloembakken en vuurkorven zijn door de directeur van het bedrijf ontworpen. Ieder ontwerp is goed doordacht en moet zo min mogelijk handelingen ondergaan, voor het bij jou in de tuin komt te staan. Adezz is hierdoor een duurzame onderneming, aangezien zij weinig afval overhouden op het moment dat ze hun producten produceren. Wanneer je producten van hen koopt, krijg je standaard 5 jaar garantie. Met deze producten kun je jarenlang van je tuin blijven genieten.

Klik hier om de brochure te downloaden en meer ideeën voor je tuin op te doen!

Wat zijn de voordelen van Adezz?

Adezz staat erom bekend dat zij prachtige tuinmeubelen, bloembakken, vuurkorven en nog veel meer tuinaccessoires maken. De materialen die zij gebruiken zijn om door een ringetje te halen én ook nog eens erg duurzaam. Dit betekent dat je na aanschaf jarenlang van de beste kwaliteit kunt blijven genieten. De collecties van Adezz kunnen ieder weertype doorstaan, of het nu stormt, vriest of keihard waait. Jouw Adezz producten doorstaan weer en wind, zodat er op mooie dagen van ze genoten kan worden.

Daarnaast heeft Adezz veel respect voor de hovenieren waarmee zij samenwerken. De directeur heeft eens in een interview aangegeven dat de producten van Adezz een toevoeging zijn op het prachtige groen en het algemene tuinontwerp. De meubels, bloembakken en vuurkorven blenden moeiteloos in met de rest van de tuin, waardoor er één geheel ontstaat.

Wil jij de prachtige producten van Adezz naar je tuin halen?

Neem dan direct contact met ons op!
Contact

Rooijakkers Tuin & Park is exclusieve leverancier van de One To Sit collectie van Adezz

Adezz heeft een toffe samenwerking met Rooijakkers Tuin & Park. Wij mogen ons met trots leverancier van hun One To Sit collectie noemen. One To Sit biedt je de mooiste zithoeken aan. Denk hierbij aan tafels, stoelen, banken, kussens en nog veel meer. Deze collectie is geheel samengesteld om je het beste comfort te bieden, al mag de uitstraling van de tuinmeubelen er ook zeker zijn. Door voor de One To Sit collectie te kiezen, creëer je in een handomdraai meer eenheid in je tuin.

Bij Rooijakkers Tuin & Park pleiten wij ervoor om kant en klare tuinen af te leveren. Wij ontzorgen je van A-Z, zodat je binnen no time van je droomtuin kunt genieten. Adezz sluit hier naadloos op aan, aangezien zij ook complete tuinpakketten aanbieden. Wat dacht je van een complete, kant en klare tuinset of vuurkorf? Wij zorgen zowel voor de ondergrond, banken, stoelen, tafels, de vuurkorf, houtopslag én brandhout. Dan hoef je al die onderdelen niet los aan te schaffen en bij verschillende leveranciers te bestellen. De totaalconcepten die Rooijakkers Tuin & Park je kan leveren, maken ons uniek. Wij maken tuinen voor ieder budget, zodat iedereen zijn/haar droomtuin door ons kan laten realiseren.

Klik hier om de brochure te downloaden en meer ideeën voor je tuin op te doen!

Tuininrichting

Weet jij nog niet helemaal hoe jij je tuin wil inrichten? Doe op deze pagina dan alvast wat inspiratie op en lees waar je rekening mee kunt houden bij het samenstellen van je droomtuin.

Meer informatie

Bloembakken

Wist je dat je uit verschillende soorten bloembakken kunt kiezen? Fleur jouw tuin op en geniet van de mooiste bloemen en planten in je tuin!

Meer informatie

Volledige tuinaanleg

Bij Rooijakkers Tuin & Park kun jij je droomtuin van A tot Z laten ontwerpen en aanleggen. Schakel ons team in om tijdens alle seizoenen van je tuin te kunnen genieten!

Meer informatie