Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Erfafscheidingen

"Rooijakkers Tuin & Park biedt je de mooiste erfafscheidingen aan"

Heb je een fijne woning met een prachtige tuin? Dan is het wel zo fijn als je een beetje privacy voor jezelf kunt creëren. Dit kun je doen door voor professionele en prachtige erfafscheidingen van Rooijakkers Tuin & Park te kiezen. Erfafscheidingen zijn in veel soorten, kleuren en maten leverbaar. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan rustig de informatie op deze pagina door. Wij leggen je graag uit, uit welke soorten erfafscheiding je bij ons kunt kiezen. Daarnaast geven wij je een aantal tips waar je op dient te letten als je erfafscheiding gaat uitzoeken én vertellen wij je graag waarom je het beste voor een samenwerking met ons kunt kiezen.

Uit welke soorten erfafscheiding kun je bij Rooijakkers Tuin & Park kiezen?

Onder de categorie erfafscheidingen vallen bijvoorbeeld schuttingen, afrastering, hekwerk, hagen en tuinpoorten. Je kunt bij ons uit verschillende soorten erfafscheiding, materiaal en uitstralingen kiezen. Het is altijd mogelijk om hetzelfde materiaal voor de tuinpoort als voor de erfafscheiding te kiezen. Ben je op zoek naar een tuinpoort? Dan is er heel veel mogelijk en je kun je ons altijd om advies vragen. Wil je liever voor hekwerk kiezen, dan kun je bij ons voor de kleuren zwart of groen terecht. Uit de soorten hekwerk kun je kiezen voor: harmonicagaas, dubbel staafmat of sierhekwerk.

Foto van tuinpoort en hekwerk

Bij Rooijakkers Tuin & Park zien wij dat vooral gaashekwerk in combinatie met klimplanten erg populair is. Dit wordt ook wel een groene erfafscheiding genoemd en hedera wordt daarbij het meest gebruikt. Wanneer wij een schutting plaatsen wordt er vaak gebruik gemaakt van betonpalen en een onderplaat met hierin een schermdeel.

Hagen zijn een natuurlijke vorm van erfafscheiding en bovendien een heel milieubewuste keuze, aangezien er vogels en insecten in kunnen leven. Hagen komen in verschillende vormen, maten en soorten voor. Op onze pagina over beplanting kun je hier meer informatie over terugvinden.

Foto van hagen als erfafscheiding

Waar dien je op te letten als je erfafscheidingen laat plaatsen?

Wist je dat er vanuit de gemeente bepaalde regels gelden voor een erfafscheiding? Die regels hebben invloed op de hoogte en soort van de erfafscheiding. Een schutting of hekwerk mag aan de voorkant van het huis meestal maar 1 meter hoog zijn. Aan de achterzijde en zijkant van het huis meestal 2 meter hoog. Een haag als erfafscheiding mag meestal wel hoger zijn. Het is uiteraard wel verstandig om te overleggen met je buren als je plannen hebt de erfafscheiding te vervangen of te laten plaatsen.

Zorg dus dat je dit eerst bij de gemeente uitzoekt, voor je zomaar voor een bepaalde soort erfafscheiding kiest. Op die manier voorkom je problemen en weet je zeker dat je aan alle regels voldoet.

Ben je benieuwd voor welk soort erfafscheiding je bij ons terecht kunt?

Vul dan gerust het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk en vrijblijvend contact met je op!
Contact opnemen

Waarom zou je voor erfafscheidingen van Rooijakkers Tuin & Park kiezen?

Hetgeen wat ons bij Rooijakkers Tuin & Park uniek maakt, is dat wij alles rondom tuinen in eigen beheer hebben. Daarnaast bieden wij complete tuinen aan. Dit houdt in dat wij vaak eerst de vulling van de tuin perfectioneren en voltooien, waarna wij pas aan de erfafscheiding beginnen. Dit is direct ook de meest logische volgorde. Wanneer de tuin open is, kunnen wij bijvoorbeeld met grotere machines in de tuin komen, waardoor we niet alles met de hand hoeven te doen. Dit scheelt je uiteindelijk in de kosten, aangezien wij minder manuren in het creëren van je droomtuin hoeven te steken.

Op het moment dat je voor Rooijakkers Tuin & Park kiest, kies je voor één bedrijf dat alle soorten erfafscheidingen zet. Bij ons slaagt je altijd voor het juiste materiaal en heb je maar één aanspreekpunt. Kwaliteit staat bij ons al jaren voorop. Wil je alleen materialen voor je erfafscheiding bestellen en het zelf in orde maken? Dan leveren wij dit graag bij je aan, want bij Rooijakkers Tuin & Park is alles mogelijk!

Klik hier om het contactformulier in te vullen

Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met je in!
Contact opnemen
Afrastering

Afrastering

Wil je een deel van je tuin afscheiden? Dan kun je Rooijakkers Tuin & Park inschakelen om de afrastering voor je te regelen!

Meer informatie

Hekwerk

Het mooiste en meest veilige hekwerk koop je bij Rooijakkers Tuin & Park!

Meer informatie

Tuinpoorten

Ben je op zoek naar een tuinspecialist die je de mooiste tuinpoorten kan leveren? Neem dan een kijkje op onze website en neem contact met ons op als je wil weten wat je mogelijkheden zijn.

Meer informatie