Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Bestel online een uniek en compleet tuinontwerp

Bij Rooijakkers Tuin & Park doen wij er alles aan om het aanbod aan onze klanten te blijven vernieuwen. Vandaar dat wij het vanaf nu mogelijk maken om een online tuinontwerp bij ons te bestellen. Dit tuinontwerp wordt door onze gespecialiseerde ontwerper op maat voor je samengesteld. Dit zorgt ervoor dat je een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden die je hebt om jouw tuin een make over te geven. Op deze pagina lees je hoe je een persoonlijk online tuinontwerp kunt bestellen, wat je ervan kunt verwachten en welke voordelen er aan zitten. Wij zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten om je droomtuin te ontwerpen!

Op welke manier kun je een online tuinontwerp bij ons bestellen?

Wil je graag een online tuinontwerp bij Rooijakkers Tuin & Park bestellen? Dan kun je dit doen door via het contactformulier op onze website contact met ons op te nemen. Zodra je bij ons aangeeft dat je een online tuinontwerp wilt ontvangen, krijg je van ons een vragenlijst opgestuurd. Wanneer je de vragenlijst voor ons invult, krijgen wij een duidelijk beeld van je tuin en de wensen die je hebt. Om een compleet online tuinontwerp bij je aan te leveren, hebben wij naast een ingevulde vragenlijst ook de plattengrond of kadastrale kaart, een aantal foto’s van de tuin en eventueel een moodboard nodig. Hoe meer informatie wij van je ontvangen, hoe beter wij een ontwerp op maat en naar jouw specifieke smaak kunnen maken!

Op het moment dat wij de benodigde documenten, foto’s, informatie en de betaling van je hebben ontvangen, gaat ons team aan de slag met twee verschillende schetsontwerpen voor je nieuwe tuin. Wanneer onze ontwerper de schetsontwerpen af heeft, sturen wij deze naar je toe per mail. Hierna maken we een afspraak om de schetsontwerpen telefonisch of via videobellen met je te bespreken. Tijdens deze afspraak heb je alle ruimte om dingen aan te passen en vragen te stellen.

Zijn al je vragen beantwoord en alle aanpassingen besproken? Dan gaat ons team aan de slag met het definitieve ontwerp. Binnen 2 weken na de bespreking krijg je van ons het definitieve ontwerp voor je tuin per mail aangeleverd!

Wil je graag een online tuinontwerp laten maken?

Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen

Dit kun je van een online tuinontwerp via Rooijakkers Tuin & Park verwachten

Zoals je net hebt kunnen lezen, gaat er een gestructureerd proces aan vooraf, voordat je een definitief tuinontwerp krijgt aangeleverd. Het is goed om te weten dat het definitieve ontwerp uit de volgende onderdelen bestaat:

– Het definitieve ontwerp
– Een matenplan
– Een uitgewerkt beplantingsplan
– Sfeerbeelden van de gekozen materialen en beplanting
– Een vrijblijvende offerte om de materialen en beplanting uit het op maat gemaakte tuinontwerp bij Rooijakkers Tuin & Park te kopen

Dit zijn de voordelen van het bestellen van een online tuinontwerp via onze website

Bij Rooijakkers Tuin & Park kun je online een compleet en uniek tuinontwerp bestellen. Dit is voordeliger dan een traditioneel ontwerptraject, omdat onze ontwerper niet meerdere keren bij je langs hoeft te komen. Je levert een aantal gegevens aan en wij maken vervolgens een passend ontwerp voor je nieuwe tuin! Op deze manier kun je makkelijk en snel tot een droomontwerp voor je tuin komen. Zodra je tevreden bent met het tuinontwerp, kun je ons inschakelen om de tuin voor je aan te leggen. Heb je zelf groene vingers? Dan kun je de aanleg uiteraard ook zelf doen. Wij sturen je altijd een offerte inclusief lijst met de benodigdheden die je nodig hebt om je tuinontwerp tot leven te brengen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een 3D tuinontwerp, dan kan dit op verzoek en op maat voor je worden samengesteld door onze ontwerpers. Geef in dat geval via het contactformulier aan dat je een offerte voor een 3D tuinontwerp wil ontvangen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Wil je graag een online tuinontwerp laten maken?

Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen