Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Hekwerk

"Voor het mooiste hekwerk in de tuin dien je bij Rooijakkers Tuin & Park te zijn"

Heb je een fijne tuin en zoek je naar de perfecte manier om de tuin af te bakenen? Dan is hekwerk wellicht iets dat bij je past. Op deze pagina lees je uit welke soorten je bij Rooijakkers Tuin & Park kunt kiezen, wat de voordelen ervan zijn en op welke manieren je het uiterlijk van hekwerk een beetje op zou kunnen fleuren. Daarnaast vertellen wij je graag waarom onze klanten ons team inschakelen, zodat je direct kunt bepalen of een samenwerking met ons bij je past.

Uit welke soorten kun je bij Rooijakkers Tuin & Park kiezen?

Hekwerk heb je in meerdere soorten, kleuren en maten. De meest voorkomende variant in de tuin is het harmonica gaashekwerk, dubbelstaafmat hekwerk en het schapen hek. Harmonicagaas en dubbelstaafmat is in gegalvaniseerd, groen of zwart verkrijgbaar. Een schapenhek is van hout gemaakt. Dit kan zowel van Robinia hout of kastanje hout zijn. Ben je op zoek naar een bijpassende poort? Dan kun je die in exact hetzelfde materiaal krijgen, zodat je tuin rust en eenheid uitstraalt.

Wil je weten welk hekwerk het beste bij jouw droomtuin past?

Vul dan ons contactformulier in!
Contact opnemen

Wat zijn de voordelen van hekwerk?

Hekken worden ingezet als tuinafscheiding, zodat je meer privacy ervaart. Doordat je uit verschillende materialen kunt kiezen, kun je ook de dichtheid van je hek bepalen. Wil je dat mensen je tuin nog kunnen zien vanaf de andere kant? Kies dan voor spijlen met voldoende ruimte ertussen. Wil je dat niemand bij je tuin naar binnen kan kijken? Kies dan voor hekwerk dat je voldoende privacy biedt. Wanneer je een stevig hek laat plaatsen, kunnen ongenode gasten in ieder geval niet makkelijk op je grond terecht komen. Het draagt dus ook bij aan de veiligheid van jezelf en je gezin.

Verder is hekwerk duurzaam en kun je er jaren mee doen. Het is van stevig materiaal gemaakt, waardoor het lastig beschadigd kan raken. De meeste hekken gaan tot wel 25 jaar of langer mee. Als je in kwalitatief hekwerk investeert, krijg je er dus op de lange termijn voordelen voor terug.

Op welke manier kun je het hekwerk aantrekkelijker maken?

Een hekwerk is van zichzelf niet het mooiste dat er is. Hoewel het veel voordelen heeft om het in je tuin te laten plaatsen, wil het oog natuurlijk ook wat. Vandaar dat er tegenwoordig vaker met natuurlijke materialen in combinatie met hekwerk wordt gewerkt. Je zou bijvoorbeeld voor een vlechtband kunnen kiezen, maar begroeiing door middel van een klimop is ook prachtig. Staal kan door een klimop plant niet worden aangetast, maar zorgt toch voor een groener en natuurlijker hek. Je zou ook voor een prachtige poster, losse plantenbakken of een kleurrijk kunstwerk kunnen kiezen. Hiermee maak je het hekwerk een stuk persoonlijker en kun je meer uit de beleving in je tuin halen.

Waarom zou je voor hekwerk via Rooijakkers Tuin & Park kiezen?

Nu je meer informatie over hekwerk hebt doorgelezen, vraag jij je wellicht af waarom je voor Rooijakkers Tuin & Park wil kiezen. Allereerst werken wij met een zeer gepassioneerd en gemotiveerd team samen. Wij hebben vakmensen met jarenlange ervaring in dienst. Ieder nieuw tuinproject is voor ons een feestje en wij helpen je maar al te graag om je droomtuin te realiseren. Bovendien geloven wij in tuinen tegen ieder budget. Wij nemen de tijd om erachter te komen wat je wensen zijn en presenteren je graag een plan, wat binnen je budget valt. Volledige tuinaanleg is onze specialiteit, dit houdt in dat wij de tuin van A tot Z kunnen vormgeven en aanleggen.

Al het materiaal hebben wij in eigen beheer, waardoor je maar één aanspreekpunt hebt. Je hoeft geen aparte tegelzetter, schutting plaatser of iemand voor de vijver aanleg in te huren. Wij doen het allemaal en creëren de mooiste en meest complete tuinen. Dit maakt ons uniek en daar zijn wij trots op!

Wil jij je droomtuin realiseren?

Schakel ons team gerust in!
Contact opnemen

Erfafscheidingen

Wil je meer privacy in je tuin en wil je graag je privéterrein aangeven? Dan helpt Rooijakkers Tuin & Park je aan de beste erfafscheiding.

Meer informatie

Tuinpoorten

Ben je op zoek naar een tuinspecialist die je de mooiste tuinpoorten kan leveren? Neem dan een kijkje op onze website en neem contact met ons op als je wil weten wat je mogelijkheden zijn.

Meer informatie
Afrastering

Afrastering

Wil je een deel van je tuin afscheiden? Dan kun je Rooijakkers Tuin & Park inschakelen om de afrastering voor je te regelen!

Meer informatie