Professionele tuinaanleg +31 (0) 6 551 169 29

Referenties

Ons werk om trots op te zijn
Creative gemetselde bloembakken in voortuin

Voortuin renovatie Gemert

Strakke moderne voortuin

De vorige tuin nam te veel licht weg in de woonkamer van het huis. De klant wilde een nieuwe, strakke moderne onderhoudsvriendelijke voortuin.

Allereerst hebben we met de minigraver de oude beplanting eruitgehaald en het grondwerk klaargemaakt voor de bloembakken en het split.

Door middel van stapelblokken hebben we een bloembak gecreëerd met verschillende hoogtes. Tot slot hebben we de bloembak onderhoudsvriendelijk aangeplant en rondom afgewerkt met split.

Nu heeft het huis een heel ander aanzicht en komt er meer licht binnen.
Wilt u ook graag zo’n strakke moderne voortuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tuinaanleg in Handel

Tuinaanleg in Handel

Bij deze tuinaanleg hebben we de totale realisatie gedaan. De tuin is opgedeeld in 3 functies: oprit, binnentuin en speelweide.

De klant vroeg om een nieuwe tuin aan te leggen zodat zij en de kinderen optimaal van de tuin kunnen genieten.
Alle wensen van de bewoners zijn in deze tuinaanleg verwerkt, zowel een plaats om te spelen maar ook om lekker te zitten op het terras.Deze tuin is uitgerust met een beregeningssysteem, een robotmaaier, onderhoudsvriendelijke beplanting en een terras van keramische tegels.

Het gazon is compleet nieuw aangelegd. Daarnaast hebben we ook het grondwerk verzorgd zoals de riolering, beregening en de elektra.

  • De oprit: bestrating gelegd, hondenverblijf en plantvak gemaakt
  • De binnentuin: de elektra, beregening, riolering, bestrating, keramisch terras en plantvakken aangelegd
  • De speelweide: de riolering, elektra, beregening, gazon, trampoline en grind vak aangelegd.

Als u van plan een nieuwe tuinaanleg te doen, geven we u graag vrijblijvend en eerlijk advies.

Bestrating Rotterdam

In Rotterdam werd een nieuwe winkel geopend. Omdat binnen alles vernieuwd was, leek het ze ook mooi om de bestrating buiten te vernieuwen. Met de juiste materialen en mankrachten konden we dit binnen 1 dag realiseren. Bij dit werk is de oude stoep eruit gehaald, de stoep 20 cm opgehoogd en een nieuwe stoep erin gelegd. Ook zijn er stootbanden bij de parkeerplaatsen gemaakt.

Heeft u een bedrijfstuin of parkeerplaatsen voor uw personeel of leveranciers?
Bedenk dan dat de bestrating hiervan een belangrijk onderdeel is. Zowel voor veilig werken, maar ook als visitekaartje voor uw bezoekers.

Het is vaak het eerste wat ze zien als ze bij uw pand arriveren.
Wij helpen u graag met een passend en eerlijk advies.

Gazonaanleg

Deze klant heeft een nieuwe tuin aan laten leggen. Daarbij miste hij nog 1 ding en dat was een mooie grasmat.
Wij hebben hiervoor het grondwerk gedaan en de gazonaanleg gedaan.

Wist u dat wij ook beregeningsinstallaties aanleggen, robotmaaiers leveren, kunstgras aanleggen en gazon onderhoud doen?

Overweegt u ook om een gazon aan te leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van gazonaanleg tot onderhoud kunt u bij ons terecht.

Tuinaanleg bedrijfstuin

Tuinaanleg bedrijfstuin

Aanleg van een bedrijfstuin in Helmond. De opdrachtgever wilde graag een mooie tuin met diverse elementen, zoals een waterpartij, bloeiende planten en verlichting.

Tuinaanleg Son en Breugel

Tuinaanleg Son en Breugel

Deze opdrachtgever wilde graag een onderhoudsvriendelijke en strakke tuin. In deze tuin zijn diverse elementen verwerkt zoals split, diverse beplanting en borders.

Tuinaanleg Helmond met trampoline

Tuinaanleg Helmond met trampoline

Deze opdrachtgever wilde graag mooie, lage beplanting langs de woning en voor de kinderen een trampoline. Daarnaast is automatische beregening/bevochtiging in de tuin aangelegd.

Terras reiniging Bakel

Terras en opritreiniging Bakel

Deze opdrachtgever wilde graag de oprit laten reinigen. Er was veel mos aanwezig, waardoor de oprit bij slecht weer glad werd. Wij hebben deze grondig gereinigd, waardoor de oprit weer veilig gebruikt kan worden en weer netjes oogt.

Tuinaanleg Bakel

Tuinaanleg Bakel

Deze onderhoudsvriendelijke voortuin in Bakel is opnieuw aangelegd en voorzien van nieuwe bestrating, borders en beplanting.

Tuinaanleg Erp achtertuin met water partij

Tuinaanleg moderne tuin Erp

De aanleg van een moderne tuin in Erp met water elementen. Zelfs in een wat kleinere tuin is veel mogelijk zoals u op deze foto’s kunt zien. Er zijn verschillende soorten bestratingen gebruikt voor een modern effect, gecombineerd met water en hout. Deze tuin is aangelegd in samenwerking met een collega hovenier.

Tuinaanleg Lieshout voortuin en oprit

Tuinaanleg zwembad en voortuin

Deze opdrachtgever wilde graag een moderne entree en oprit. Daarnaast hebben wij de bestrating rondom het zwembad vervangen. De tuin oogt daardoor veel moderner en strakker.

Tuinaanleg Boekel

Tuinaanleg Boekel

Deze achtertuin hebben wij volledig opnieuw ingericht met kunstgras, verhoogde borders en diverse bestrating. De bewoners wilden graag een strakkere tuin. De tuin heeft nu een moderne uitstraling en ziet er verzorgd uit.

Tuinaanleg nieuwbouw villa Eimdhoven

Nieuwbouw villa tuinaanleg voor- en achtertuin

Deze nieuwbouw villa is helemaal af met deze strakke tuin. De kleuren van het huis komen terug in de tuin. Door het gebruik van diverse materialen zoals split, bloembakken, borders en verschillende soorten bestrating is de tuin strak en modern. De tuin maakt deze woning af en past naadloos bij het ontwerp van de architect.

Tuinaanleg schoolplein Eindhoven

Tuinaanleg schoolplein Eindhoven

Op dit schoolplein in Eindhoven hoeven kinderen zich niet te vervelen. Ze kunnen lekker naar buiten. Er valt van alles te doen: spelen, maar ook leren over de natuur door de plantjes en er is zelfs een verkeersplein aangelegd.

Nieuwbouw woning tuinaanleg Helmond

Nieuwbouw tuin Helmond

Deze nieuwbouw woning is recentelijk opgeleverd aan de bewoners. De tuin is door ons aangelegd en tevens is er een schutting geplaatst.

Tuinaanleg helmond onderhoudsvriendelijk

Tuinaanleg Helmond onderhoudsvriendelijk

Deze opdrachtgever wilde graag een nieuwe tuin en daarbij sommige, bestaande beplanting behouden. Dat kan bij ons allemaal, wij voeren uw project uit volledig naar uw wensen. Het eindresultaat is een prachtige tuin, waarbij de woning weer centraal staat en die onderhoudsvriendelijk is.

Tuinaanleg Gemert

Voor deze opdrachtgever hebben wij nieuwe bestrating gelegd en de tuin opnieuw ingericht. De tuin is zowel geschikt voor de kinderen om in te spelen en voor de bewoners om in te ontspannen. Dankzij de mooie beplanting, de eethoek en de wellness mogelijkheden is dit de ultieme tuin voor levensgenieters met opgroeiende kinderen.

Tuinaanleg Boekel erfafscheiding

Tuinaanleg Boekel erfafscheiding

De bewoners wilden graag de grote haag vervangen door gevarieerde, nieuwe beplanting. Tegelijkertijd dient deze ook als natuurlijke erfafscheiding. Wij voerden dit project naar volle tevredenheid van de klant uit.

Tuin-aanleg-helmond-terras

Tuinaanleg Helmond renovatie

Deze tuin is gedeeltelijk gerenoveerd en opnieuw aangelegd. Ook is er een overkapping geplaatst waardoor er een extra, overdekt terras gecreëerd is. Het geheel is ’s avonds zeer sfeervol aangelicht.

Tuin renovatie Vught

Tuin renovatie achtertuin met zwembad

Deze opdrachtgever wilde graag de achtertuin opnieuw laten aanleggen en renoveren. De bestrating rondom het zwembad is volledig vernieuwd en tevens is kunstgras aangelegd.

Tuinaanleg renovatie voortuin eindhoven

Tuinaanleg Eindhoven renovatie

De opdrachtgever wilde de bestaande voortuin opnieuw aanleggen. Wij hebben de oude bestrating verwijderd, nieuwe bestrating gelegd en ook de groene strook vervangen door een bloembak die past bij de nieuwe voortuin.

Voortuin renovatie Boxmeer

Tuin vernieuwen Boxmeer

Voor deze opdrachtgever mochten wij de volledige voor- en achtertuin opnieuw inrichten. Zo werd er opnieuw bestrating gelegd, een schutting geplaatst en werden bloembakken gemaakt. Zo ontstond een onderhoudsvriendelijke tuin.

Tuin renovatie Noord Brabant

Tuinaanleg Noord-Brabant

De bewoners van deze villa wilden graag de tuin rondom de woning volledig opnieuw in laten richten. Op basis van een ontwerp werden nieuwe borders aangelegd, kunstgras gelegd en werd ook de bestrating vervangen. Het eindresultaat is een prachtige tuin, die allure heeft.

Tuin renovatie Helmond

Een wat kleinere tuin en daardoor beperkt in de mogelijkheden? Zeker niet! In deze wat kleinere achtertuin in Helmond verwerkten wij veel elementen, waardoor de tuin alles behalve saai wordt en alleen uit bestrating bestaat. Er is vaak veel meer mogelijk met een kleine tuin dan u vooraf zou denken.

Voortuin aanleggen Nuenen

Tuinaanleg Nuenen

Tuinaanleg in Nuenen. Deze tuin rondom de woning hebben wij opnieuw aangelegd. Tevens plaatsen wij ook een erfafscheiding met toegangspoortje. Er werden diverse soorten bestrating gelegd, borders gemaakt en een haag geplaatst.

Tuinaanleg Nuenen

Tuinaanleg Nuenen met zwembad

Deze opdrachtgever in Nuenen wilde graag de tuin en het terras rondom het zwembad opnieuw aan laten leggen. Wij hebben de tuin volledig ingericht met beplanting, bestrating en nieuwe terrassen.

Voortuin renovatie Gemert

Voortuin renovatie in Gemert

Voortuin renovatie in Gemert, waarbij wij de tuin opnieuw hebben ingericht. Opvallend is de bestrating die zeer mooi aansluit bij het karakter van deze woning. Daarnaast werden er verhoogde borders gemaakt, waardoor de tuin veel aantrekkelijker is.