Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Bedrijfstuin

Een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf
Rooijakkers Tuin en Park bedrijfstuin

Het eerste wat uw klanten en leveranciers zien als ze u bezoeken zijn de buitenkant van uw pand en de tuin. Een aantrekkelijke bedrijfstuin vormt dan ook een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf. Bovendien heeft een groene omgeving invloed op de gezondheid, maakt het productiever en geeft het meer werkplezier. Ook uw medewerkers varen wel bij een aantrekkelijke bedrijfstuin.

 

Bedrijfstuin ontwerp

Wij vinden het belangrijk dat een bedrijfstuin past bij het pand en bij wat u uit wilt stralen. Een eerste indruk maakt u tenslotte maar één keer! Het begint met de inrichting en indeling. Welke bestrating past bij het pand en het straatbeeld? En hoe zit het met de erfafscheiding, parkeren, de veiligheid en toegankelijkheid? De entree moet uitnodigend zijn, uw gasten willen zich welkom voelen. Wij denken graag met u mee hoe de bedrijfstuin het beste ingedeeld en aangelegd kan worden. Dit geldt voor de beplanting maar ook voor andere elementen zoals verlichting, veiligheid, waterpartijen en parkeerterreinen. Hiervoor maken we eerst een ontwerp, waarbij we rekening houden met alle functies die de bedrijfstuin moet vervullen.

 

Volledige aanleg bedrijfstuin

Als u akkoord bent met het ontwerp verzorgen wij het grondwerk, leggen de bestrating en richten de bedrijfstuin volledig in met mooie beplanting (zowel borders als bloembakken). Ook installeren wij vijvers, beregeningsinstallaties, de elektra en naar wens kunnen wij ook erfafscheidingen voor u plaatsen. We bieden u een totaalconcept. We nemen u al het werk uit handen.

 

Duurzame bedrijfstuin

Een bedrijfstuin moet duurzaam en klimaatbestendig zijn. We houden er rekening mee op welke manier de tuin en het terrein gebruikt worden. Als er bijvoorbeeld zwaar verkeer op het terrein rijdt, is dat van belang voor het grondwerk. Ook de veiligheid verdient aandacht. Uw medewerkers en u moeten zich veilig voelen op het terrein. Dat betekent dat zowel functionele als sfeerverlichting meegenomen wordt in het ontwerp. Daarnaast gebruiken we robuuste materialen, zodat uw bedrijfstuin duurzaam is en houden we rekening met afvoer van overtollig regenwater. Door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen en slimme vochtsensoren maken we de tuin zo energiezuinig mogelijk.

 

Kosten bedrijfstuin

Omdat wij uw bedrijfstuin ontwerpen en aanleggen op basis van uw wensen is het altijd aan te raden een vrijblijvende afspraak te maken voor een offerte. U krijgt van ons een eerlijke prijs en ook advies voor het onderhoud. Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen, zodat u er geen omkijken naar heeft en altijd verzekerd bent van een aantrekkelijk ogende bedrijfstuin.

 

Rooijakkers Tuin & Park is de specialist voor bedrijfstuin aanleg in de regio Helmond, Beek en Donk, Erp, Handel en Gemert.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op
Contact opnemen