Professionele tuinaanleg +31 (0) 6 551 169 29

Bedrijfstuin

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is het eerste wat uw klanten en leveranciers zien als ze u bezoeken. Heeft u daarbij ook gedacht aan de tuin? Vaak krijgt de bedrijfstuin veel minder aandacht dan het pand. De tuin is ook onderdeel van die eerste indruk. En wat dacht u van uw medewerkers? Voor hen is een aantrekkelijke en veilige bedrijfstuin ook een belangrijk onderdeel van hun werkplezier.

Bedrijfstuin aanleggen: wat zijn de mogelijkheden?

Wij vinden het belangrijk dat een bedrijfstuin past bij het pand en bij wat u uit wilt stralen. Een eerste indruk maakt u tenslotte maar één keer! Het begint met de inrichting en indeling. Welke bestrating past bij het pand en het straatbeeld? En hoe zit het met de erfafscheiding, parkeren, de veiligheid en toegankelijkheid? De entree moet uitnodigend zijn, uw gasten willen zich welkom voelen.

Wij denken met u mee hoe de bedrijfstuin het beste ingedeeld en aangelegd kan worden. Dit geldt voor de beplanting maar ook voor andere elementen zoals verlichting, veiligheid, waterpartijen en parkeerterreinen. Hiervoor maken we eerst een ontwerp, waarbij we rekening houden met alle functies die de bedrijfstuin moet vervullen.

Wij verzorgen het grondwerk, kunnen de bestrating voor u leggen en richten de bedrijfstuin volledig in met mooie beplanting (zowel borders als bloembakken). Ook installeren wij vijvers, beregeningsinstallaties, de elektra en naar wens kunnen wij ook erfafscheidingen voor u plaatsen. We bieden u een totaalconcept, zodat we u alle werk uit handen nemen.

Duurzame bedrijfstuin

Een bedrijfstuin moet duurzaam zijn. We houden er rekening mee op welke manier de tuin en het terrein gebruikt wordt. Of er bijvoorbeeld zwaar verkeer op het terrein rijdt, is van belang voor het grondwerk. Ook de veiligheid verdient aandacht. Uw medewerkers en u moeten zich veilig voelen op het terrein. Dat betekent dat verlichting zowel functioneel als sfeer meegenomen wordt in het ontwerp. Daarnaast gebruiken we robuuste materialen, zodat uw bedrijfstuin duurzaam is.

Wat kost dat?

Omdat wij uw bedrijfstuin ontwerpen en aanleggen op basis van uw wensen is het altijd aan te raden een vrijblijvende afspraak te maken voor een offerte. U krijgt van ons een eerlijke prijs en ook advies voor het onderhoud.

Als u uw bedrijfstuin het hele jaar rond mooi wilt hebben, kunnen bloembakken een mooie oplossing zijn. Download vrijblijvend onze folder.

Rooijakkers Tuin & Park is de specialist voor bedrijfstuin aanleg in de regio Helmond, Beek en Donk, Erp, Handel en Gemert.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op.
Contact opnemen