Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Vijvers & Waterpartijen

"Schakel Rooijakkers Tuin & Park in voor de mooiste vijvers en waterpartijen"

Ben je gek op de natuur en zou je graag een rustgevend plekje in de tuin creëren? Dan is een mooie vijver of waterpartij precies waar je naar op zoek bent. Plant prachtige waterlelies, kies voor gekleurde Koi karpers of een natuurlijk ogende waterval. Alles is mogelijk! Op deze pagina lees je meer over verschillende soorten vijvers & waterpartijen, wat de voordelen ervan voor je tuin zijn en kun je inspiratie opdoen. Rooijakkers Tuin & Park verzorgt de mooiste en complete tuinen. Met een prachtige vijver of waterpartij is je tuin pas echt rustgevend en af!

Uit welke verschillende soorten vijvers & waterpartijen kun je kiezen?

Ben je op zoek naar een prachtige vijver of waterpartij in je tuin, maar weet je niet zo goed uit welke soorten je kunt kiezen? Dan is het goed om te weten dat er voor elke tuin een passende vijver of waterpartij te ontwerpen valt. Wanneer je dit element aan je tuin toevoegt, zorg je voor meer afwisseling in de tuin. Sommige vijvers of waterpartijen geven je tuin direct een moderne en luxe uitstraling. Terwijl andere varianten je meer in balans met de natuur brengen. Heb je een groot stuk grond? Dan zou je zelfs voor een zwemvijver kunnen kiezen, zodat je in de hete maanden verkoeling op kunt zoeken.

Rooijakkers Tuin & Park biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van vijvers of waterpartijen. Een vijver is meestal maatwerk in verschillende afmetingen, hoogtes en materialen, maar je kunt ook voor prefab vijvers of waterpartijen van het prachtige merk Adezz kiezen. Een vijver kunnen we opbouwen uit verschillende materialen zoals: stapelblokken, betonblokken, metselstenen, hout, aluminium, cortenstaal of zonder constructie in de grond. Wij geven je graag een beter idee bij wat wij voor je kunnen betekenen door prachtige voorbeelden met je te delen. Al deze vijvers & waterpartijen zijn het werk van Rooijakkers Tuin & Park. Zoals je ziet bieden wij voor ieder wat wils!

Wil je weten welke vijversoort of waterpartij het beste bij je tuin past?

Neem dan direct contact met ons op!
Contact opnemen

Wat zijn de voordelen van een vijver of waterpartij in je tuin?

Wist je dat een vijver of waterpartij met een kleine waterval in je tuin een rustgevend effect op je hebben? Het geluid van het water zorgt ervoor dat je ultiem kunt relaxen. Kies je voor een waterval? Dan creëer je direct beweging in je tuin. Daarnaast is de weerspiegeling van het water door de zon een magisch gezicht.

Verder haal je ook veel meer biodiversiteit naar je tuin als je voor een vijver of waterpartij kiest. Libellen, vogels en kikkers vinden het geweldig om kennis te maken met je tuin. Wanneer je vissen aan de vijver toevoegt, heb jij je eigen mini dierentuin. Hierdoor creëer je meer leven in de tuin, wat resulteert tot meer beleving. Kies voor prachtige beplanting om de waterpartij heen en kies een aantal mooie waterplanten uit om het geheel af te maken.

Voor de aanleg van je droomtuin kies je voor Rooijakkers Tuin & Park

Rooijakkers Tuin & Park verzorgd de mooiste complete tuinen. Ons unieke concept zorgt ervoor dat je nooit meer met verschillende partijen hoeft samen te werken en te plannen voor de aanleg van je droomtuin. Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen de ondergrond, beplanting, schuttingen, zithoeken en nog veel meer in één keer voor je creëren. Wij verzorgen alles dat met tuinen te maken heeft en wij luisteren naar je wensen om je droomtuin te realiseren. Je kunt het ook wel als een alles-in-1 tuin beschouwen. Wij geloven dat er voor ieder budget een prachtige tuin te maken valt.

Van vijvers tot speelplaatsen, beplanting tot de mooiste zithoeken. Rooijakkers Tuin & Park doet het allemaal!

Benieuwd naar wat wij voor je tuin kunnen betekenen?

Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in!
Contact opnemen

Volledige tuinaanleg

Bij Rooijakkers Tuin & Park kun jij je droomtuin van A tot Z laten ontwerpen en aanleggen. Schakel ons team in om tijdens alle seizoenen van je tuin te kunnen genieten!

Meer informatie

Afwatering

Rooijakkers Tuin & Park helpt je om de afwatering in je tuin goed te regelen.

Meer informatie

Onderhoudscontracten

Wil je het onderhoud aan je droomtuin uitbesteden? Kies dan voor de onderhoudscontracten van Rooijakkers Tuin & Park.

Meer informatie