Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Volledige Tuinaanleg

“Rooijakkers Tuin & Park: Dé tuinaannemer voor de volledige aanleg van je tuin!”

Bij het aanleggen van je droomtuin wil je het liefst dat alles van begin tot eind zo soepel mogelijk verloopt, zodat je tijdens alle seizoenen van je prachtige tuin kunt genieten. Zaken als het eerste ontwerp van de tuin tot en met het grondwerk, het leggen van de bestrating en het inrichten van de tuin met beplanting en eventueel een prachtige vijver of waterpartij, zijn erg belangrijk. Bij Rooijakkers Tuin & Park word je van A-Z ontzorgd en kun je voor volledige tuinaanleg terecht.

Waar kun je bij Rooijakkers Tuin & Park allemaal voor terecht?

Rooijakkers Tuin & Park heeft alles in eigen beheer, waardoor je voor alle klussen in de tuin maar één tuinspecialist nodig hebt. Van grondwerk, beplanting, tuinverlichting, beregening, kunstgras/graszoden tot overkappingen en/of schuttingen. Rooijakkers Tuin & Park doet het allemaal!

Bij ons kun je voor allerlei verschillende soorten tuinen terecht. Om je een duidelijk overzicht te geven hebben wij de mogelijkheden hieronder voor je op een rijtje gezet:
■         Basistuin
■         Nieuwbouw tuin
■         Tuinrenovatie
■         Bedrijfstuin
■         Parktuin
■         Speeltuin

Je kunt zowel bij ons terecht voor een voortuin, zijtuin, achtertuin, daktuin en binnentuin. Alle soorten tuinen zijn in te richten in verschillende stijlen, zoals:
■         Onderhoudsvriendelijke tuin
■         Engelse tuin
■         Jaren 30 tuin
■         Moderne tuin
■         Strakke tuin
■         Landelijke tuin
■         Speelse tuin
■         Duurzame tuin
■         Ecologische tuin

Doe je bepaalde onderdelen van de tuinaanleg liever zelf? Dan is het uiteraard ook mogelijk om ons alleen voor specifieke werkzaamheden zoals het grondwerk, het rooien van een boom, het inrichten met de beplanting (zowel borders als bloembakken) of het plaatsen van hekwerk en schuttingen in te schakelen. Ook installeren wij vijvers, beregeningsinstallaties en elektra en kunnen wij erfafscheidingen, overkappingen en tuinhuizen voor je plaatsen.

Wat maakt ons uniek?

Je kunt bij Rooijakkers Tuin & Park terecht voor complete tuinaanleg. Dit is een uniek concept, doordat zowel het ontwerp, de aanleg en alle klussen die daarbij komen kijken door één tuinaannemer worden geklaard. Wij houden al in de beginfase rekening met wat er later in het project nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stroomkabels voor de verlichting, het aanleggen van leidingen voor een beregeningsinstallatie en mantelbuizen onder verharding. Dat bespaart kosten en voorkomt onaangename verrassingen achteraf. Wij ontzorgen klanten van A-Z. Onze specialisten denken graag mee over het totaalconcept en de toekomst van je tuin, zodat je er nog jaren van kunt blijven genieten!

Wat zijn de voordelen van volledige tuinaanleg?

Op het moment dat je voor volledige tuinaanleg kiest, denken wij graag met je mee hoe de tuin het beste ingedeeld en aangelegd kan worden. Rooijakkers Tuin & Park zorgt er met complete tuinaanleg voor dat je eindelijk je droomtuin werkelijkheid kunt zien worden. Wij nemen graag alle werkzaamheden bij je uit handen en zorgen ervoor dat deze door de juiste mensen op het juiste moment worden uitgevoerd. Bij ons heb je altijd één aanspreekpunt. Dat geeft duidelijkheid en zorgt ervoor dat je droomtuin zonder problemen kan worden gerealiseerd.

Doordat je juist één tuinaannemer hebt, worden alle werkzaamheden op elkaar afgestemd en houden wij ook rekening met de juiste hoogtes, hemelwater afvoer en of de tuin correct is opgebouwd. Doordat je bij Rooijakkers Tuin & Park één tuinaannemer hebt, zullen de werkzaamheden in een logische volgorde uitgevoerd worden, waardoor fouten in de aanleg van de tuin worden voorkomen.

Klik hier om ons contactformulier in te vullen

Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met je in!
Contact opnemen

Hoe pakken wij complete tuinaanleg aan?

Bij Rooijakkers Tuin & Park maken wij prachtige tuinen voor ieder budget. Voordat wij voor je aan de slag gaan werken wij een stappenplan met je uit, hierna ontvang je een offerte op maat. Hoe wij precies te werk gaan, kun je hieronder rustig doorlezen:

Stap 1: Wensen inventariseren (digitaal of telefonisch)
■        De klant geeft aan wat de wens voor de tuin is en hoe de bestaande situatie is.
■        Hierna vragen wij je om foto’s te sturen van de huidige situatie.
■        Mocht enige materiaalkeuze bekend zijn, dan horen wij het graag van tevoren. Foto’s van wat gewenst is, is ook voldoende voor ons.
■        Geef ook direct je budget aan ons door.

Stap 2: Wensenlijst op papier zetten en uitwerken in een prijsindicatie
■        Met deze gegevens gaat Rooijakkers Tuin & Park aan de slag met een geheel vrijblijvend voorstel en gratis schetsontwerp.
■        Op basis van de indeling van de tuin maken wij een prijsindicatie. (Dit kan nog variëren i.v.m. de definitieve materiaalkeuze, keuze van beplanting en extra opties)

Stap 3: De kennismaking (digitaal) en het doornemen van de schets en prijsindicatie
We maken een afspraak om nader kennis te maken, dit kunnen wij zowel online als fysiek doen. Tijdens de kennismaking worden de prijsindicatie en schets met je doorgenomen. (Aanpassingen in de schets zijn nog altijd mogelijk). Wanneer het ontwerp en de prijs bij je in de smaak vallen, ontvangen wij graag een akkoord op het uitvoeren van de gekozen werkzaamheden voor je tuin.

Stap 4: Plan uitwerken naar een definitieve offerte
Als we op één lijn zitten met de indeling van de tuin en de kosten hiervan, gaan we verder in op de materialen en opties. De materialen kun je dan uit gaan uitzoeken en doorgeven. Deze keuze wordt doorgevoerd in het schetsontwerp. Hierna volgt de definitieve offerte. Het schetsontwerp wordt omgezet naar een werktekening. Hierin zal indien van toepassing ook het beregeningsplan, verlichtingsplan, beplantingsplan en matenplan in verwerkt worden.

De gratis tuinschets bestaat uit lijnen, meters, de algemene inrichting en kan het beste als een ruwe schets worden gezien. Er wordt bijvoorbeeld nog geen beplanting in meegenomen. Dat volgt later op het moment dat er een match en een akkoord is voor de volledige tuinaanleg.

Wil je weten waar de kosten voor je droomtuin ongeveer op uitkomen? Vul dan nu de handige prijscalculator in voor een grove prijsschatting. Houd er wel rekening mee dat de calculator nooit een definitieve prijs weergeeft. Verder in het proces kun je nog zaken veranderen, weglaten of extra toevoegen, waardoor de uiteindelijke totaalprijs op een ander bedrag uit kan komen.

Klik hier om ons contactformulier in te vullen

Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met je in!
Contact opnemen

Rooijakkers Tuin & Park van tuinschets tot eindoplevering

Ben je geïnteresseerd in volledige tuinaanleg en wil je weten wat Rooijakkers Tuin & Park precies voor je kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis algemene tuinschets en vrijblijvende prijsindicatie! Houd er wel rekening mee dat de gratis tuinschets geen volledig tuinontwerp is. De tuinschets kan later in het traject wel uitgewerkt worden naar een volledig tuinontwerp. Een volledig tuinontwerp bevat indien van toepassing ook een beregeningsplan, verlichtingsplan, beplantingsplan. Ook zit hier een werktekening bij waar de ondergrondse leidingen op afgebeeld staan. Op aanvraag kan er een 3D voorbeeld van je tuin gemaakt worden, zodat je het idee voor je droomtuin tot leven ziet komen.

Wil je direct een prijsindicatie voor jouw droomtuin? Gebruik dan de prijscalculator op onze website, die je geheel naar wens kunt invullen. Op die manier kom je er globaal achter waar de kosten voor de volledige tuinaanleg op zullen neerkomen.

Tuinonderhoud

Op deze pagina lees je alles over tuinonderhoud!

Meer informatie
Rooijakkers Tuin en Park - hovenier over ons

Voorbeelden & Impressies

Wil je graag inspiratie opdoen voor je eigen droomtuin? Bekijk dan onze Voorbeelden & Impressies pagina.

Meer informatie

Tuininrichting

Weet jij nog niet helemaal hoe jij je tuin wil inrichten? Doe op deze pagina dan alvast wat inspiratie op en lees waar je rekening mee kunt houden bij het samenstellen van je droomtuin.

Meer informatie