Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Tuinontwerp

“Bij Rooijakkers Tuin & Park kun je terecht voor alles op het gebied van tuininrichting”

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde tuinarchitect, die zowel je tuinontwerp als de tuininrichting voor je kan verzorgen? Dan ben je bij Rooijakkers Tuin & Park aan het juiste adres. Wij maken complete tuinen, inclusief de mooiste tuininrichting die jij je kunt inbeelden. De klant is koning en wij helpen je graag om je droomtuin te realiseren.

Welke onderdelen van je tuin vallen er onder tuininrichting?

Rooijakkers Tuin & Park biedt je graag volledige tuinaanleg aan. Dit houdt in dat wij je van A-Z ontzorgen en je bij ons terecht kunt voor alle zaken rondom het tuinontwerp en de volledige tuinaanleg. Wij hebben alles in eigen beheer, waardoor je niet met verschillende hoveniers om de tafel hoeft te gaan zitten voor een aparte aanpak voor de beplanting, bestrating, erfafscheidingen, kunstgras/graszoden, overkappingen, tuinverlichting en vijvers.

Wanneer je ons inschakelt om je beplanting te regelen, kun je uit allerlei verschillende bloemen, planten, hagen en bomen kiezen. Heb je liever meer bestrating in je tuin? Dan kun je bij ons ook voor verharding, grondwerk, afwatering, bloembakken en het verwijderen van oude bestrating terecht.

Heb je een fijne tuin en wil je graag voor wat meer privacy zorgen? Dan zijn erfafscheidingen zoals schuttingen, afrastering, hekwerk, hagen, leibomen en tuinpoorten zeker een goede aanvulling op je droomtuin.

 

Met deze tips kies je voor de mooiste tuininrichting

Vind je het lastig om met een idee voor je droomtuin te komen? De juiste tuininrichting helpt je om het hele jaar door van een prachtige tuin te genieten. Rooijakkers Tuin & Park is gespecialiseerd in complete tuinaanleg. Wij helpen je graag om een tuin aan te leggen waar je op de lange termijn van kunt blijven genieten. Een goede tip voor een prachtige tuin is om de balans te vinden tussen beplanting, gazon en bestrating. Je kunt een speelse look creëren door zowel voor wat hogere planten, een overkapping of een verhoogde bloembak te kiezen. Door hoogte in de tuin te creëren, creëer je ook meteen meer diepte. Hierdoor lijkt je tuin groter dan die in werkelijk is. Wanneer je geen hoogte in je tuin creëert word je tuin optisch zelfs kleiner en dat is precies wat je wil voorkomen!

Om volledig van je tuin te kunnen genieten, is het ook fijn als je voldoende privacy hebt. Dit kun je met een aantal bomen, hagen en andere soorten erfafscheidingen voor elkaar krijgen. Verder is het natuurlijk handig als je zo min mogelijk onderhoud aan je tuin hebt. Vandaar dat wij graag een duurzame en onderhoudsarme tuin bij je aanleggen, die er qua tuininrichting het gehele jaar prachtig bijligt.

Je kunt bij ons met ieder budget voor de mooiste tuininrichting terecht. Doordat wij veel energie en tijd steken om erachter te komen wat je wensen en kijk op je droomtuin zijn, kunnen wij tegen ieder budget de meest gezellige, mooie en duurzame tuinen ontwikkelen.

Ben je benieuwd op welke manier Rooijakkers Tuin & Park jouw tuininrichting kan aanpakken?

Klik dan hier om het contactformulier direct in te vullen, zodat wij een vrijblijvende afspraak met je kunnen inplannen.
Contact

Bekijk onze brochures om geweldige ideeën voor je droomtuin op te doen

Hieronder vind je een aantal mooie brochures terug met producten die bij ons te verkrijgen zijn om van je tuin een echte belevingstuin te maken. Denk hierbij aan luxe plantenbakken, waterelementen, kachels, haarden, vuurtafels, hoogwaardige tuinmeubelen en ook banken voor bijvoorbeeld in parken, op schoolpleinen of bedrijventerreinen. Verder is het ook mogelijk om een gevulde bloembak te bestellen. Wij bieden dan de bloembak incl. vulling en beplanting aan. Uiteraard helpen wij je met de keuze voor de beplanting. De kant en klaar gevulde bloembak is een uniek concept en bespaart je veel moeite.

Rooijakkers Tuin & Park is groot fan van totaalconcepten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook voor een vuurkorf, inclusief banken, stoelen, brandhout en houtopslag om de vuurkorf mee aan te steken. De volledige zithoek, inclusief ondergrond en alles van A-Z bijgeleverd is zeer populair. Door onze kant en klaar pakketten, hoef je geen planningen samen te voegen met andere bedrijven, bij ons ontvang je alles in één. Heb je interesse in één van deze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. Rooijakkers Park & Tuin helpt je graag verder!

Rooijakkers Tuin & Park voor je gehele tuininrichting

Ben je benieuwd wat wij bij Rooijakkers Tuin & Park voor je tuininrichting kunnen betekenen? Plan dan nu een vrijblijvende afspraak met ons in voor een gratis algemene tuinschets en een offerte op maat. De gratis tuinschets bestaat uit lijnen, meters en de ruwe inrichting van je droomtuin. Je hebt de mogelijkheid om je droomtuin door middel van een 3D ontwerp tot leven te zien komen, maar dit zal later in het proces pas aan de orde zijn.

Verder kun je van tevoren alvast een prijsindicatie voor je tuininrichting ontvangen. Hiervoor kun je de prijscalculator op onze website inzetten. De prijscalculator biedt je een grove oriënterende prijsindicatie aan. Je kunt een aantal vragen beantwoorden en direct ook je voorkeuren doorgeven, zodat wij je een globaal beeld van de totale kosten voor je droomtuin kunnen geven. Houd er rekening mee dat de prijscalculator geen definitieve prijzen verschaft. Wanneer wij met elkaar in gesprek raken over je droomtuin, kan de uiteindelijke totaalprijs van de prijsindicatie afwijken. Rooijakkers Tuin & Park streeft naar tuinen tegen ieder budget. Dus wij spreken de mogelijkheden graag met je door!

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen

Tuinonderhoud

Op deze pagina lees je alles over tuinonderhoud!

Meer informatie

Vijvers & Waterpartijen

Heb jij altijd al een prachtige vijver in je tuin willen hebben? Lees dan snel verder om erachter te komen wat Rooijakkers Tuin & Park voor je kan betekenen!

Meer informatie

Beplanting

Op deze pagina lees je alles over beplanting voor in je droomtuin!

Meer informatie
Rooijakkers Tuin en Park - hovenier over ons

Voorbeelden & Impressies

Wil je graag inspiratie opdoen voor je eigen droomtuin? Bekijk dan onze Voorbeelden & Impressies pagina.

Meer informatie
hagen1

Hagen snoeien

Schakel ons team in om je hagen perfect in vorm te snoeien.

Meer informatie
tuinverlichting

Tuinverlichting

Bekijk prachtige before and after foto’s van een aantal tuinverlichtingsprojecten die wij hebben mogen uitvoeren.

Meer informatie