Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Tuinonderhoud

“Ook voor (periodiek) onderhoud van je tuin ben je bij Rooijakkers Tuin & Park aan het juiste adres”

Heb je een prachtige tuin en zoek je naar manieren om je tuin het hele jaar op z’n best te houden? Dan is (periodiek) tuinonderhoud zeker niet weg te denken. Rooijakkers Tuin & Park helpt je graag om je droomtuin zo lang mogelijk mooi te houden. Wij zijn gespecialiseerd in volledige tuinaanleg, maar je kunt bij ons ook zeker voor tuinonderhoud terecht. Wanneer je liefde en aandacht in je tuin steekt, zal je de tuin keer op keer letterlijk en figuurlijk zien opbloeien.

Wat kun je het beste onder tuinonderhoud verstaan?

Wil je het hele jaar door van een prachtige en gezonde tuin genieten? Dan mag (periodiek) tuinonderhoud zeker niet ontbreken. Bij Rooijakkers Tuin & Park maken wij onderscheid in verschillende soorten onderhoud. Voor je eigen gemak hebben we de verschillende onderdelen van tuinonderhoud hieronder voor je op een rijtje gezet:
■         Voorjaarsbeurt (vaste planten en heesters)
■         Najaarsbeurt (vaste planten en heesters)
■         Onkruidbeheersing/verwijderen (bestrating en plantenborders)
■         Hagen snoeien (1 of 2 keer per jaar)
■         Onderhoudscontracten (verschillende werkzaamheden naar wens)
■         Bomen snoeien (solitaire bomen en leibomen)
■         Gazon onderhoud (verticuteren, bemesten, maaien, graskanten steken)

Wil jij door alle seizoenen heen het meeste uit je droomtuin halen? Zorg dan in ieder geval dat je de nodige aandacht in tuinonderhoud steekt. Laat je het onderhoud liever door ons uitvoeren? Klik dan hier om het contactformulier in te vullen, zodat wij een vrijblijvende afspraak met je in kunnen plannen.

Waarom is tuinonderhoud zo belangrijk voor het behoud van een prachtige tuin?

Heb je een tuin met veel beplanting? Dan is het voor de gezondheid van de planten belangrijk dat ze veel licht en zuurstof krijgen. Dit kun je vooral bereiken door de planten zo nu en dan te snoeien, zodat alle lagere beplanting genoeg zonlicht en zuurstof blijft krijgen. Daarnaast kunnen de planten, bomen en bloemen beter voedingsstoffen opnemen op het moment dat je aan onkruidbeheersing of verwijdering doet.  Daarnaast blijft de tuin er veel mooier uitzien als je zo nu en dan energie en tijd in tuinonderhoud steekt. Heb je zelf niet zoveel ervaring of tijd voor het juiste onderhoud? Besteedt deze klus dan vooral aan Rooijakkers Tuin & Park uit.

Wanneer kun je het beste tuinonderhoud uitvoeren?

De beste momenten wanneer je tuinonderhoud kunt (laten) uitvoeren is zowel in het voor- als najaar. De voorjaarsbeurt kun je het beste in maart of april inplannen. De najaarsbeurt komt het beste in oktober of november tot z’n recht. Ben je er op tijd bij? Dan voorkom je zelfs dat de tuin te veel uitloopt, waardoor er relatief gezien maar weinig onderhoud aan de tuin nodig is. Weet je niet zo goed hoe je het tuinonderhoud kunt aanpakken? Dan staat ons team graag voor je klaar. Plan een vrijblijvende afspraak bij ons in, zodat je tuin het onderhoud krijgt, dat het verdient.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact met ons op
Contact opnemen

Kies voor de makkelijke weg en besteedt je tuinonderhoud aan ons uit

Wil je voor eens en voor altijd van dat vervelende onkruid af? Dan kun je Rooijakkers Tuin & Park inschakelen voor het verwijderen van onkruid en het verzorgen van onkruidbeheersing. Daarnaast kunnen wij je hagen snoeien en gaan wij graag onderhoudscontracten met bedrijven of particulieren aan. Op die manier hoef je niet telkens een afspraak in te plannen, maar spreken wij vaste momenten af om tuinonderhoud te komen verrichten. Dat is wel zo makkelijk en zorgt ervoor dat de tuin er altijd piekfijn bij ligt.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

Wil je Rooijakkers Tuin & Park inschakelen voor (periodiek) tuinonderhoud? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het mooi houden van je tuin, ongeacht welk seizoen het is. Het leukste aan een belevingstuin is dat je er zowel met mooi, als kouder weer van kunt blijven genieten. Kies het beste voor je tuin en laat zo nu en dan professioneel tuinonderhoud uitvoeren.

Wanneer wij achter je wensen qua tuinonderhoud komen, maken wij vrijblijvend een offerte op maat voor je op. Wij bieden tuinonderhoud voor ieder budget aan. Vraag ons gerust wat de opties voor jouw tuin zijn.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact met ons op
Contact opnemen

Volledige tuinaanleg

Bij Rooijakkers Tuin & Park kun jij je droomtuin van A tot Z laten ontwerpen en aanleggen. Schakel ons team in om tijdens alle seizoenen van je tuin te kunnen genieten!

Meer informatie

Tuininrichting

Weet jij nog niet helemaal hoe jij je tuin wil inrichten? Doe op deze pagina dan alvast wat inspiratie op en lees waar je rekening mee kunt houden bij het samenstellen van je droomtuin.

Meer informatie

Onderhoudscontracten

Wil je het onderhoud aan je droomtuin uitbesteden? Kies dan voor de onderhoudscontracten van Rooijakkers Tuin & Park.

Meer informatie