Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Bloembakken

Rooijakkers Tuin & Park levert de mooiste bloembakken voor in je tuin

Er gaat niets boven een geweldig aangelegde tuin! Rooijakkers Tuin & Park zet zich al jaren met alle plezier en passie in om voor complete tuinaanleg te zorgen. Wij maken tuinen tegen ieder budget en zorgen ervoor dat je tijdens ieder seizoen van je prachtige droomtuin kunt genieten. Een complete tuin beschikt vaak ook over mooie bloembakken. Op deze pagina lees je uit welke soorten en materialen je kunt kiezen en wat voor type onderhoud er aan de bakken nodig is. Daarnaast lees je waarom bloembakken voor een verrijking van je tuin zorgen.

Uit welke soorten bloembakken kun je bij Rooijakkers Tuin & Park kiezen?

Ben je op zoek naar bloembakken die je tuin helemaal af kunnen maken? Dan kunnen wij je alvast vertellen dat er veel verschillende soorten leverbaar zijn. Je hebt bij Rooijakkers Tuin & Park de keuze uit Kant en klare bloembakken van Adezz, hier hebben wij ook een prachtige downloadbare catalogus van online staan, zodat je alvast meer inspiratie voor je tuin op kunt doen! Adezz biedt je opties voor bakken van hout, cortenstaal, aluminium, beton, en gepoedercoat aan.

Wanneer wij bloembakken in je tuin aanleggen, bieden wij altijd maatwerk aan. Dit kunnen wij realiseren door stapelblokken, hout of stenen voor het samenstellen van de bakken in te zetten. Je kunt uit varianten met of zonder afdekrand kiezen. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk.  Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een bankje in de bloembak te verwerken? Op die manier kun je heerlijk tot rust komen met een boekje, kopje thee of muziekje en bevind jij je letterlijk tussen de bloemen. Verder is het bijvoorbeeld ook mogelijk om van traptreden of keerwanden een bloembak te maken.

Meer informatie over de perfecte bloembak in je tuin ontvangen?

Vul dan direct ons contactformulier in!
Contact opnemen

Wat voor soort onderhoud is er voor het behoud van bloembakken nodig?

Bloembakken hebben ook onderhoud nodig. Je dient ze eens per jaar grondig schoon te maken. Bakken van polyester verkleuren, dus die dien je eens per jaar te behandelen met een cleaner en protector. Wanneer je voldoende aandacht aan de bakken besteedt, gaan ze jaren mee en kun je deze elementen in de tuin dus als duurzaam bestempelen. Het leuke aan de decoratieve bakken is dat je ze telkens weer met andere beplanting en bloemen kunt vullen. Hierdoor kun je toch telkens een andere sfeer in de tuin creëren en zorg je ervoor dat de tuin er altijd bijligt zoals jij dat graag wil.

Op welke manier dragen decoratieve bakken bij aan de verrijking van je tuin?

Bij Rooijakkers Tuin & Park houden wij ervan om droomtuinen te realiseren en voor je ogen tot leven te zien komen. Vandaar dat wij meer uit je decoratieve bakken kunnen halen dan je voor mogelijk houdt. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om verlichting in je bloembakken te verwerken. Op deze manier ziet de tuin er zelfs in de schemer en in het donker geweldig uit! Daarnaast is een mooie bloembak een blikvanger in de tuin. Wil je telkens een andere look creëren, dan kun je het beste voor bakken op wielen kiezen. Dit is ook makkelijk in de zomer, aangezien je de bloemen en planten dan vanuit de zon, naar een schaduwplek kunt rijden.

Daarnaast kun je hoogteverschillen opvangen door een bloembak neer te zetten. Waterdichte bakken zijn mogelijk, maar helaas niet als vijvertoepassing. Alle bloembakken die wij maken, zou je ook binnen in je woning kunnen plaatsen. Hoe leuk is het om zowel binnen als buiten dezelfde stijl te hanteren, zodat alles één geheel wordt?

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je tuin kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen

Hoe zorg je voor meer eenheid in de tuin?

Bij Rooijakkers Tuin & Park maken wij graag complete en op elkaar afgestemde tuinen. Het materiaal dat wij voor onze bloembakken inzetten is daarom erg goed te matchen met andere elementen in de tuin. Denk hierbij aan producten van de Adezz collecties: Onetosit, Furns en Dipott. Verder kun je ook elementen als vuurschalen, muren, stoelen, tafels en brievenbussen in dezelfde stijlen en materialen aan je droomtuin toevoegen. Een tuin die eenheid uitstraalt, biedt meer rust. Hoe fijn is het om mentale rust te ervaren, doordat je tuin je de mogelijkheid geeft om even helemaal niets aan je hoofd te hebben? Je zou ook nog voor een waterval of vijver kunnen kiezen, zodat je tuin je helemaal zen kan maken.

Wil jij ook een prachtige tuin waarin je ultiem kunt genieten?

Twijfel dan niet en neem contact met ons op!
Contact opnemen
houtbouw

Overkappingen

Bij Rooijakkers Tuin & Park kun je voor de mooiste overkappingen, carpoorts en veranda’s terecht.

Meer informatie

Bloemen

Wanneer je prachtige bloembakken hebt uitgekozen, is het tijd om de bakken met de meest kleurrijke bloemen te vullen. Bekijk hier welke mogelijkheden wij je bieden.

Meer informatie

Volledige tuinaanleg

Wil jij je tuin van A tot Z laten ontwerpen en aanleggen? Dan ben je bij Rooijakkers Tuin & Park aan het juiste adres.

Meer informatie

Grondwerk

Om van de mooiste tuin te kunnen genieten, is het belangrijk dat de basis goed is. Laat ons team daarom professioneel grondwerk uitvoeren, zodat je tuin er prachtig bij komt te liggen!

Meer informatie

Beplanting

Weet jij al wat voor soort beplanting je in jouw droomtuin wil terugzien? Doe op deze pagina alvast voldoende inspiratie op en lees meer over de mooiste beplanting voor in je tuin!

Meer informatie

Hagen

De mooiste hagen laat je door Rooijakkers Tuin & Park planten en onderhouden!

Meer informatie