Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Vraag een persoonlijk tuinontwerp bij ons aan

Bij Rooijakkers Tuin & Park bieden wij onze diensten graag op maat aan. Dit betekent dat wij voor iedere klant een droomtuin te ontwerpen die je vervolgens door ons aan kunt laten leggen óf (eventueel met hulp van ons) zelf aan kunt (laten) leggen.

 

Om je een idee te geven van de mogelijkheden in jouw tuin kun je bij ons een GRATIS en vrijblijvend schetsontwerp van jouw droomtuin aanvragen. Klik hier óf bel met 0492 79 24 14 en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Je kunt jouw eigen droomtuin door ons laten aanleggen, maar ook zelf aan de slag gaan

Heb je het definitieve tuinontwerp ontvangen en wil je jouw droomtuin door ons team laten aanleggen? Dan verzorgen wij de aanleg van je nieuwe tuin graag van A tot Z. Je kunt voor dit verzoek via het contactformulier op onze website contact met ons opnemen. Zodra je geïnteresseerd bent in de aanleg van je droomtuin door het team van Rooijakkers Tuin & Park, ontvang je vrijblijvend een offerte voor de complete tuinaanleg.

Heb je groene vingers en wil je zelf aan de slag gaan met het aanleggen van je nieuwe tuin? Of ken je iemand anders die de tuin voor je kan aanleggen? Dan ontvang je bij het definitieve ontwerp een vrijblijvende offerte om de materialen die wij hebben ingetekend bij Rooijakkers Tuin & Park te bestellen. Wij kunnen je ook begeleiden en/of adviseren bij de aanleg van je nieuwe tuin. Zo weet je zeker dat jouw tuin eruit komt te zien zoals jij dat wilt!

Hoe ziet het traditionele tuinontwerptraject via Rooijakkers Tuin & Park eruit?

Ben je geïnteresseerd in een traditioneel tuinontwerptraject? Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wanneer ons team je aanvraag binnenkrijgt, plannen wij meteen een vrijblijvende afspraak bij jou thuis in. Deze afspraak is bedoeld om de wensen en mogelijkheden voor jouw droomtuin met je te bespreken. Tijdens deze afspraak wordt de tuin bovendien gelijk ingemeten. Wij vragen je om voor de afspraak al goed na te denken over je specifieke wensen. Je kunt bijvoorbeeld een moodboard maken! Zo hebben wij inzicht in wat je mooi vindt en kunnen wij een passend ontwerp maken.

Zodra je akkoord bent en wij het ontwerp mogen maken, gaan wij voor je aan de slag. Bij Rooijakkers Tuin & Park maken wij altijd twee schetsontwerpen, waarin ons team zoveel mogelijk van je wensen probeert te verwerken.

Wij plannen vervolgens een tweede afspraak in om de schetsontwerpen met je te bespreken. Tijdens deze afspraak bespreken wij de ontwerpen en krijg je alle ruimte om aanpassingen te doen en vragen te stellen. Deze afspraak kan zowel bij jou thuis als bij ons op kantoor plaatsvinden. Bij ons op kantoor hebben wij een prachtige showtuin met een groot aantal materialen samengesteld. Zo kun je ingetekende materialen in het echt bekijken en met elkaar vergelijken. Als je de afspraak liever bij jou thuis organiseert is dit voor ons geen enkel probleem. Wij nemen in dat geval een aantal brochures mee, zodat je de materialen alvast kunt bekijken en met elkaar kunt vergelijken.

Als alles is besproken gaat ons team aan de slag met het definitieve ontwerp. Dit ontwerp ontvang je binnen twee weken na het bespreken van de schetsontwerpen. Je kunt zelf kiezen of je het definitieve ontwerp op papier of digitaal (per mail) wilt ontvangen.

Wil je een persoonlijk tuinontwerp ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen

Wat kun je van ons definitieve tuinontwerp verwachten?

Bij Rooijakkers Tuin & Park doen wij er alles aan om een prachtige en persoonlijke tuin te realiseren. Zodra het definitieve ontwerp af is kun je in ieder geval de volgende onderdelen verwachten:

– Het definitieve tuinontwerp
– Een matenplan
– Een compleet beplantingsplan
– Sfeerbeelden van de gekozen materialen en beplanting
– Een vrijblijvende offerte om de materialen en beplanting uit het ontwerp bij Rooijakkers Tuin & Park te kopen

Wil je jouw droomtuin graag in 3D voor je zien? Dan kun je via het contactformulier op onze website een verzoek voor een op maat gemaakt 3D ontwerp sturen. Geef in dit geval aan dat je een offerte voor een 3D tuinontwerp wilt ontvangen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Wil je een persoonlijk tuinontwerp ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen