Professionele tuinaanleg +31 (0) 6 551 169 29

Bomen rooien

Een boom rooien is vaak een lastige klus als u dit zelf wilt doen. Zeker als de boom groot is of dicht op de erfafscheiding staat. U laat het verwijderen van de boom dan ook het beste over aan specialisten. Wij kappen de boom vakkundig, verwijderen deze uit uw tuin en voeren takken en ook stronken af. Het enige dat u zelf moet regelen is uitzoeken of u een kapvergunning nodig heeft van de gemeente.

Boom verwijderen

Voor het verwijderen van de boom bekijken we eerst hoe we dit veilig kunnen doen. En geven we u advies wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u ervoor kiezen om de boom met wortels en stronk volledig te laten verwijderen. Of u kiest ervoor de boom alleen te laten afzagen en de stronk in de grond te laten zitten.

Als u op de plek van de gerooide boom andere beplanting wilt zetten, raden wij altijd aan om de boom volledig te laten verwijderen, inclusief de stronk en wortels.

Boom snoeien

Als een boom in uw tuin te groot wordt maar u de boom niet wilt kappen, kunnen wij uiteraard ook de boom snoeien.

Rooijakkers Tuin & Park is de specialist voor het rooien, verwijderen en kappen van bomen in de regio Helmond, Beek en Donk, Erp, Handel en Gemert.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op.
Contact opnemen