Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Bomen rooien

Boom rooien

Een boom rooien is vaak een lastige klus als u dit zelf wilt doen. Zeker als de boom groot is of dicht op de erfafscheiding staat. U laat het verwijderen van de boom dan ook het beste over aan specialisten. Wij kappen de boom vakkundig, verwijderen deze uit uw tuin en voeren takken en ook stronken af. Het enige dat u zelf regelt, indien nodig, is een kapvergunning van de gemeente.

 

Boom verwijderen

Voor het verwijderen van de boom bekijken we eerst hoe we dit veilig kunnen doen. En geven we u advies wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u ervoor kiezen om de boom met wortels en stronk volledig te laten verwijderen. Of u kiest ervoor de boom alleen te laten afzagen en de stronk in de grond te laten zitten. Als u op de plek van de gerooide boom andere beplanting wilt zetten, raden wij altijd aan om de boom volledig te laten verwijderen, inclusief de stronk en wortels.

 

Boom snoeien

Als een boom in uw tuin te groot wordt maar u de boom niet wilt kappen, kunnen wij uiteraard ook de boom snoeien.

Waarom Rooijakkers Tuin en Park?

Met onze vakkennis en het juiste materiaal verwijderen onze specialisten de boom op veilige en vakkundige wijze. Bovendien voeren wij alle takken en stronken direct af.

  • Tuinaanleg
  • De tuinspecialist in uw regio
  • Tuin renovatie
  • Bestrating leggen
  • Klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Onze specialisten gaan vakkundig te werk en rooien de boom mét of zonder stronk. Precies zoals u wenst.

Onze specialisten weten hoe ze veilig te werk moeten gaan. Zij weten precies hoe ze deze lastige klus kunnen klaren zonder ongelukken en schade.

Wij verwijderen de boom, takken en stronken en voeren ze voor u af. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op
Contact opnemen