Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Onderhoudscontracten

"Met onze onderhoudscontracten ligt je tuin er gedurende alle seizoenen prachtig bij"

Ben je op zoek naar een expert die je tuin mooi kan maken en houden? Dan is het verstandig om een onderhoudscontract bij een hovenier of tuinarchitect af te sluiten. Een onderhoudscontract biedt je de mogelijkheid om je planten, gazon en andere onderhoud behoevende elementen in de tuin het hele jaar door mooi te houden. Onderhoudscontracten gezocht? Neem dan vooral contact op met Rooijakkers Tuin & Park. Met ons onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat wij jouw tuin het gehele jaar door netjes houden. Met de juiste aandacht en voeding, kun je namelijk het hele jaar door van je droomtuin blijven genieten.

Onderhoudscontracten voor een prachtige tuin gedurende het gehele jaar

Een tuin mooi maken en houden hoeft niet lastig te zijn. Het is het gehele jaar door belangrijk om de tuin onkruidvrij te houden. Dit geldt zowel voor de borders als het grind en de stoepen. Wanneer je onkruid wiedt, zorg je ervoor dat je het hele jaar door een mooie tuin hebt. Verder is het ook belangrijk om regelmatig de graskanten bij te houden.

Bij Rooijakkers Tuin & Park werken wij met een formulier waar wij alle onderhoudspunten op hebben staan, die we samen met de klant doorlopen. Bij onderhoudscontracten kijken wij naar de punten die op jouw tuin van toepassing zijn en op welke manier wij je daarbij kunnen ondersteunen. Het onderhoudsplan wordt direct volledig met jou doorlopen, zodat wij een offerte op maat kunnen opstellen. Een mooie tuin staat bij ons voorop en wij doen er alles aan om je tijdens alle seizoenen van je tuin te kunnen laten genieten. Door alle onderhoudspunten te doorlopen kunnen wij ervoor zorgen dat je het hele jaar door een tuin hebben om van te genieten!

Wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar je tuin en wil jij je tuin mooi laten maken? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat we eens in de drie weken bij je langskomen. Dan zorgen wij ervoor dat je tuin heel het jaar door netjes is en dat je er geen werk meer aan hebt. Wij staan overal voor open en dit valt allemaal te bespreken, waarna de gemaakte afspraken worden vastgelegd in een onderhoudscontract.

Onderhoudscontracten gezocht?

Neem direct contact met ons op om een onderhoudscontract op te stellen
Contact opnemen

Onderhoud aan de hagen in je tuin

Onderhoudscontract gezocht voor je hagen? Rooijakkers Tuin & Park zorgt graag dat je heg mooi netjes blijft. Dit doen wij door de heg twee keer per jaar te knippen. De beste tijd om dit te doen is rond juni/juli. In deze maanden kun je de hagen het beste bemesten en dan is het wel zo fijn als de hagen er weer netjes en strak bijstaan. Vaak kun je zowel uit groenblijvende als bladverliezende hagen kiezen. Beide hagensoorten hebben een andere soort bemesting nodig om hun groene kleur zo lang mogelijk te behouden.

Hagen groeien snel, zeker als je ze net hebt laten bemesten. Snoei ze daarom een tweede keer in augustus of september, zodat alle hagen mooi strak de winter in gaan.

Hoe zit het met onderhoudscontracten in de zomer?

Tuinonderhoud nodig in de zomer? Dan is het belangrijk om te weten wat voor taken er het beste in de zomermaanden kunnen worden uitgevoerd. In de zomer is het belangrijk om je tuin onkruidvrij te houden, zodat je kunt blijven genieten van de planten die er horen te staan. Heb je een stoep in de tuin? Dan zal hier in de zomer onkruid groeien. Onkruid tussen je stoep zou je doormiddel van een bosmaaier af kunnen maaien, maar zorg er in ieder geval voor dat het onkruid eruit geplukt wordt. Voor je grind is het ook belangrijk om het onkruidvrij te houden.

Heesters die vroeg in het voorjaar bloeien, kunnen het beste direct na de bloei gesnoeid worden. Dit raden wij aan omdat je dan nog van de bloemen hebt kunnen genieten. Door na de bloei te snoeien, kunnen de heesters nieuwe knoppen aanmaken voor het jaar erop. Er zijn ook bepaalde bomen en struiken die met blad gesnoeid dienen te worden, denk hierbij onder andere aan esdoorns en de notenboom. Dit is belangrijk omdat de bomen anders gaan bloeden. Houd de tuin dus ook in de zomer goed in de gaten. Weet je niet precies wat je moet doen, of heb je geen tijd voor tuinonderhoud? Schakel Rooijakkers Tuin & Park dan gerust in om je tuin te onderhouden.

Wil jij je tuin mooi maken en houden?

Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen
Contact opnemen

Voorjaarsbeurt

Heeft je tuin het najaar doorstaan? Dan is het tijd om een voorjaarsbeurt in te plannen bij Rooijakkers Tuin & Park, zodat je weer volop van een weelderige en kleurrijke tuin kunt genieten.

Meer informatie

Najaarsbeurt

Je tuin krijgt met alle seizoenen te maken! Om de tuin er altijd prachtig bij te laten liggen, kun je voor een najaarsbeurt via Rooijakkers Tuin & Park kiezen.

Meer informatie

Tuinonderhoud

Je houdt je droomtuin op z’n mooist door tuinonderhoud via Rooijakkers Tuin & Park in te plannen!

Meer informatie