Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Tuinpoorten

"De meest stevige en mooie tuinpoorten kies je bij Rooijakkers Tuin & Park"

Voor een tuin is een achterom erg prettig. Je hoeft hierdoor niet altijd door het huis heen als je naar de tuin gaat met bijv. fietsen, klussen, tuinieren of bekende mensen die op bezoek komen. Tuinpoorten heb je in verschillende soorten en maten. Het mooiste is een tuinpoort die gelijk is aan de materialen van de schutting. Alle schuttingen die ons team van Rooijakkers Tuin & Park zet, kunnen ook in hetzelfde materiaal als de tuinpoorten geleverd en geplaatst worden. Op deze pagina lees je uit welke soorten tuinpoorten en materialen je kunt kiezen. Verder kom je erachter wat de voordelen van een houten tuinpoort zijn en lees je waarom onze klanten voor Rooijakkers Tuin & Park kiezen. 

De verschillende soorten houtpoorten bij Rooijakkers Tuin & Park

Wanneer je voor tuinpoorten via Rooijakkers Tuin & Park kiest, kun je uit de volgende soorten kiezen:
■         Volledig van hout
■         Houten poort met een stalen binnen frame
■         Aluminium poorten
■         Stalen gepoedercoate poorten
■         Stalen gepoedercoate frame met houten binnenkant
■         Dubbel staafmat poort
■         Gaaspoort
■         Eiken poort (landhek)
■         Engels schapenhek poort
■         Spijlenpoorten (sierhekwerk)

Uit welke houtsoorten kun je voor de poort kiezen?

Wil je graag houten tuinpoorten in de tuin plaatsen? Dan heb je bij ons veel keuze uit verschillende prachtige houtsoorten zoals:
■         Douglas hout blank Zweeds rabbat
■         Zwart Zweeds rabbat
■         Alle soorten hardhout
■         Grenen fijn bezaagd of geschaafd
■         Douglas fijn bezaagd of geschaafd
■         Geïmpregneerd grenen fijn bezaagd
■         Vuren rabbat

Ben je op zoek naar geschikte tuinpoorten?

Neem dan direct contact met ons op!
Contact opnemen

Wat zijn de voordelen van een houten tuinpoort?

Wanneer je voor houten tuinpoorten van Rooijakkers Tuin & Park kiest, maak je een duurzame, milieubewuste en klassieke keuze. Onze houten tuinpoorten zien er prachtig en robuust uit en zijn onderhoudsvrij. Houten tuinpoorten zorgen voor een warme en gezellige uitstraling in de tuin. Het ziet er natuurlijker uit dan stalen of aluminium poorten. Sommige mensen kiezen juist voor een houten tuinpoort omdat deze na verloop van tijd karakter begint te tonen. Door de regen en de zon zal het hout lichtjes verkleuren, wat de poort een stoer en authentiek effect geeft.

De poorten gaan lang mee en mocht je de poort na verloop een andere kleur willen geven, dan kun je met speciale houtverf aan de slag. Verder kun je een houten tuinpoort laten bewerken, zodat er een mooi motief in te zien zal zijn. Rooijakkers Tuin & Park heeft voor ieder wat wils en helpt je om de mooiste poort in de tuin te plaatsen.

Waarom kiezen mensen voor tuinpoorten van Rooijakkers Tuin & Park?

De meest voorkomende maten voor tuinpoorten zijn 90 cm, 100 cm, 110 cm of 120 cm. De tuinpoorten zijn ook groter verkrijgbaar, maar dan ga je meestal naar een dubbele poort. Rooijakkers Tuin & Park plaatst alle poorten bij een hout of betonschutting in een kozijn. Dit kozijn bestaat uit balken welke wij tegen de betonpalen aan schroeven. De standaard hoogte van de poorten is bij schuttingen 180 cm of 195 cm. De overige poorten bestaan vaak uit maatwerk en zijn hierom variabel in hoogte. Wij monteren bijna altijd een poort met een bovenbalk. Door de bovenbalk gaat de poort minder klemmen, omdat deze na verloop van tijd niet door kan hangen.

Bij Rooijakkers Tuin & Park kun je terecht voor volledige tuinaanleg, maar ook voor kleinere klussen en tuinonderhoud. Wij geloven in prachtige tuinen tegen ieder budget. Samen kijken wij naar de wensen voor je droomtuin en aan de hand hiervan wordt een complete offerte opgemaakt.

Wil jij je droomtuin laten realiseren?

Schakel dan het team van Rooijakkers Tuin & Park in!
Contact opnemen
Schuttingen

Schuttingen

Wist je dat je naast hagen, ook schuttingen als erfafscheiding kunt inzetten? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina!

Meer informatie

Erfafscheidingen

Wil je meer privacy in je tuin en wil je graag je privéterrein aangeven? Dan helpt Rooijakkers Tuin & Park je aan de beste erfafscheiding.

Meer informatie

Hekwerk

Het mooiste en meest veilige hekwerk koop je bij Rooijakkers Tuin & Park!

Meer informatie