Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Bomen

"De mooiste bomen koop je via Rooijakkers Tuin & Park"

Bomen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Een boom is een belangrijk element in je tuin. Een boom zorgt namelijk voor silhouet, schaduw, beleving, schuilgelegenheid, privacy, kleur, seizoen herkenning en nog veel meer! Je kunt echter niet zomaar elke boom in je tuin planten. Voordat je weet welke soort boom je in de tuin kunt neerzetten én vooral ook waar je deze in de tuin kunt planten, zijn meerdere factoren van belang. Denk eerst na over de standplaats, eindhoogte, bodemgesteldheid, grondsoort, worteldruk en grondvochtigheid voordat je een boom uitkiest en in je tuin neerzet.

Op deze pagina kom je erachter welke bomen bij je passen en welke bomen je bij Rooijakkers Tuin & Park kunt kopen. Verder krijg je tips op welke manier je de juiste boomkeuze maakt en waarom je het beste voor het kopen van bomen via Rooijakkers Tuin & Park kunt kiezen.

Wil je meer hoogteverschillen in je tuin creëren?

Dan kun je voor de mooiste bomen bij Rooijakkers Tuin & Park terecht!
Contact opnemen

Hoe kom je erachter welke bomen het beste bij jou en je tuin passen?

Elke boom heeft eigenschappen waar goed rekening mee gehouden dient te worden. Heb je hooikoorts of een andere allergie? Dan is het aan te raden om dit bij ons aan te geven, zodat wij op zoek kunnen gaan naar de boom die bij jouw persoonlijke situatie past. Verder kijkt het team van Rooijakkers Tuin & Park naar de meerwaarde van de bomen in je tuin. Denk hierbij aan het feit of de bomen wel of geen bladverkleuring meemaken en op welke momenten de bomen tot bloei komen. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat de bomen die je koopt van kleur veranderen in goede afwisseling met de overige planten in de tuin. Hierdoor zie je het hele jaar door prachtige veranderingen in je tuin tot stand komen.

Wil je graag bomen kopen om je tuin compleet te maken? Dan zijn dit de mooiste bomen waar je bij Rooijakkers Tuin & Park o.a. uit kunt kiezen:
■         Vijgenboom
■         Appelboom
■         Fruitboom
■         Olijfboom
■         Treurwilg
■         Wilg
■         Magniolaboom
■         Walnotenboom
■         Bonsai boom
■         Dennenboom
■         Meerstammige boom
■         Leibomen
■         Leilinde boom

Bomen wel of niet online kopen?

Op internet worden veel bomen aangeboden, echter gaat het dan vaak om erg kleine maten. Het is verstandiger om een boom in een dikkere maat aan te schaffen, anders kan het wel 10 jaar duren voordat de boom de functie kan vervullen in de tuin. De bedrijven die op internet bomen verkopen, zien de situatie in jouw tuin niet met eigen ogen. Je kunt hierdoor dus minder goed advies krijgen. Je wilt natuurlijk geen verkeerde keuze maken of er later achter komen dat de boom niet toekomstbestendig is.

Bij Rooijakkers Tuin & Park kunnen wij alle gewenste boomsoorten tegen scherpe prijzen leveren. Wij leveren niet alleen de bomen voor in je tuin, maar kunnen deze ook direct voor je planten en onderhouden. Bij ons kun je bovendien voor volledige tuinaanleg terecht. Dit houdt in dat wij samen met jou je droomtuin ontwerpen. Hierbij letten wij op alle factoren die meespelen om je droomtuin te kunnen realiseren. Onze betrokkenheid bij je tuin, zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren van een gezonde en prachtige tuin kunt genieten.

Wil je meer schaduw en privacy in je tuin creëren?

Kies dan voor prachtige bomen via Rooijakkers Tuin & Park!
Contact opnemen

Waarom zou je voor bomen van Rooijakkers Tuin & Park kiezen?

Nu je meer over bomen in je tuin te weten bent gekomen, wil je natuurlijk ook weten waarom je het beste voor het kopen van bomen via Rooijakkers Tuin & Park kunt kiezen. Allereerst zijn al onze bomen verantwoord gekweekt, dit houdt in dat de bomen uit onze eigen, met zorg samengestelde bodem komen. Wij bieden de mooiste bomen tegen een eerlijke prijs-kwaliteit garantie aan. Verder kies je voor Rooijakkers Tuin & Park als je persoonlijke service op prijs stelt. De bomen die je bij ons koopt, worden zowel door ons geleverd, geplaatst, bemest én wij zorgen ook nog eens voor bodemverbetering in je tuin. Door de bodem eerst te verbeteren, voor wij de boom planten, kun je jarenlang van je prachtige boom genieten.

Verder kun je bij ons voor onderhoud advies voor je bomen terecht. Wij leggen je graag uit welk onderhoud je bomen nodig hebben, zodat je zo lang mogelijk van hen kunt genieten. Weet je nog niet goed hoe en waar je de bomen wil planten? Dan stellen wij samen met jou graag een beplantingsplan op! Wil je een boom in een bloembak neerzetten? Dan kun je bij ons ook terecht voor het totale plaatje. Onze bomen kunnen geleverd worden in een pot en uit de volle grond. De bomen uit de volle grond zijn veelal leverbaar tussen oktober en maart. De bomen die in een pot gekweekt zijn, zijn het hele jaar leverbaar zolang de voorraad strekt.

Heb je advies nodig om de juiste bomen in je tuin te laten planten?

Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen

Tuinonderhoud

Op deze pagina lees je alles over tuinonderhoud en op welke manier je een onderhoudscontract kunt aanvragen!

Meer informatie

Volledige tuinaanleg

Bij Rooijakkers Tuin & Park kun jij je droomtuin van A tot Z laten ontwerpen en aanleggen. Schakel ons team in om tijdens alle seizoenen van je tuin te kunnen genieten!

Meer informatie

Tuininrichting

Weet jij nog niet helemaal hoe jij je tuin wil inrichten? Doe op deze pagina dan alvast wat inspiratie op en lees waar je rekening mee kunt houden bij het samenstellen van je droomtuin.

Meer informatie