Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Kom inspiratie opdoen in onze prachtige showtuin

Wil je zelf je tuin aanpakken, maar heb je nog geen idee wat je precies wil doen? Dan ben je bij Rooijakkers Tuin & Park aan het juiste adres! Wij beschikken over een prachtige showtuin waarin wij veel verschillende materialen aanbieden. De showtuin zorgt voor inspiratie, aangezien je er verschillende materialen kunt bekijken en combineren om te zien of dat is wat jij in je tuin wil hebben. Door eens rond te lopen in onze showtuin, zie je wat je wel of juist niet mooi vindt. Je krijgt een beter beeld van jouw droomtuin en kunt de materialen die je nodig hebt direct bij ons bestellen.

Onze showtuin is geopend op afspraak

Je kunt via het contactformulier op onze website contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met je in voor een bezoek aan de showtuin en vragen je alvast om de afmetingen van je tuin. Zodra je langskomt hebben wij een plattegrond van je tuin getekend. Het voordeel hiervan is dat wij ter plekke en in samenspraak met jou een snelle schets kunnen maken om te kijken welke materialen of bijzonderheden je allemaal in je droomtuin terug wil laten komen. Tijdens het bezoek aan de showtuin kan je alle vragen stellen aan de aanwezige medewerker. Wij voorzien je tijdens de afspraak van advies en tips.

Heb je de gewenste materialen uitgezocht en wil je deze bestellen? Dan kun je ervoor kiezen om de materialen direct te bestellen bij de medewerker. Wil je er eerst nog even over nadenken? Dan kun je gerust achteraf contact met ons opnemen om de gewenste materialen in bestelling te plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de juiste materialen bij jou op locatie worden geleverd door onze leveranciers. Er zijn uiteraard ook mogelijkheden om de uitgekozen materialen door ons te laten aanleggen in je tuin. Neem hierover contact met ons op, zodat wij je een vrijblijvende offerte kunnen aanleveren voor de tuinaanleg.

Wil je onze showtuin op afspraak bezoeken?

Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen

Laat een uniek en persoonlijk tuinontwerp op maat maken

Mocht je tijdens of na het bezoek aan de showtuin overweldigd zijn door de ruime keuze aan materialen, mogelijkheden en stijlen? Dan kun je bij ons terecht voor het laten maken van een uniek tuinontwerp! Dit helpt je om een beter overzicht van je wensen voor de nieuwe tuin te krijgen. Het tuinontwerp kun je door ons laten realiseren, maar je kunt er ook voor kiezen om er zelf mee aan de slag te gaan. Het interessante aan een tuinontwerp is dat wij je altijd documenten aanleveren zoals een beplantingsplan, een meetplan en een lijst met de benodigde materialen om je tuin te realiseren. Klik hier om meer te weten te komen over een op maat gemaakt (3D) tuinontwerp.

Wil je onze showtuin op afspraak bezoeken?

Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen