Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Bestrating verwijderen

Laat de bestrating in je tuin vakkundig verwijderen

Ben je toe aan nieuwe bestrating of dient je huidige bestrating plaats te maken voor meer groen in de tuin? Dan is het een goed idee om de bestrating te verwijderen. Op deze pagina lees je welke redenen je kunt hebben om je bestrating te laten verwijderen en op welke manier je bestrating kunt verwijderen. Daarnaast vertellen wij bij Rooijakkers Tuin & Park je graag wat wij met het puin uit je tuin doen. Ons team gaat altijd milieu- en diervriendelijk te werk, vandaar dat wij het puin uit je tuin naar een recyclebedrijf brengen.

Welke redenen kun je hebben om bestrating te laten verwijderen?

Heb je een prachtige tuin, maar zou je de bestrating opnieuw willen laten aanleggen of is het tijd om meer groen aan je tuin toe te voegen? Dan is het een logische keuze om voor bestrating verwijderen te kiezen. Er zijn verschillende redenen waarom je voor het verwijderen van bestrating kunt kiezen. Het zou zomaar kunnen zijn dat je graag een nieuw terras of een andere oprit wil laten aanleggen. Verder kan bestrating na verloop van tijd een beetje verzakken, waardoor de afwatering in de tuin in het geding komt. Je zou ervoor kunnen kiezen om de bestrating zelfstandig te verwijderen. Een andere optie is om de bestrating vakkundig door Rooijakkers Tuin & Park te laten verwijderen.

Wil jij je bestrating laten verwijderen?

Schakel dan gerust Rooijakkers Tuin & Park in
Contact opnemen

Op welke manieren kun je bestrating verwijderen?

Bestrating kun je op verschillende manieren verwijderen. Het puin uit de tuin halen kan doormiddel van handkracht en kruiwagens. Wanneer je er met machines bij kan is het voordeliger om het puin met machines uit de tuin te halen. Op dat moment heb je een loader nodig, zodat je sneller en meer puin tegelijk af kunt voeren. Ook is dit ergonomisch beter verantwoord, aangezien je zelf minder gewicht hoeft te tillen en verplaatsen.

Om het puin af te voeren, kun je ervoor kiezen om een container te laten plaatsen, waar het puin in wordt verzameld. Wanneer alle bestrating is verwijderd, wordt de container afgevoerd. Je kunt er ook voor kiezen dat wij het puin met de aanhanger afvoeren. Voordat dit een optie is, is het belangrijk dat wij van tevoren weten hoeveel puin er vrijkomt, zodat er gekeken kan worden wat qua kosten het voordeligst zal zijn.

Wat wordt er door Rooijakkers Tuin & Park met het puin gedaan?

Wanneer je bestrating verwijderd, komt er puin vrij. Bij Rooijakkers Tuin & Park staat milieu- en diervriendelijk te werk gaan voorop. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat het puin naar een recyclebedrijf gebracht wordt. Bij dit recyclingbedrijf worden weer andere grondstoffen van het ingeleverde puin gemaakt. Denk hierbij aan gerecyclede grondstoffen als gebroken puin, wat gebruikt wordt als onderlaag bij de bouw van bedrijfsgebouwen, wegenbouw en opritten.

Door verantwoord met het puin uit de tuin om te gaan, zorgt ons team ervoor dat alle materialen uit de tuin ook weer op de juiste plaats terechtkomen, zodat ze gerecycled worden en een andere functie kunnen krijgen. Er gaat niets verloren en de natuur heeft helemaal geen last van de werkzaamheden die wij in jouw tuin verricht hebben!

Ben je op zoek naar een ervaren tuinspecialist?

Dan ben je bij Rooijakkers Tuin & Park aan het juiste adres
Contact opnemen
keramische tegels

Verharding

Op deze manier zorg je voor verharding in je droomtuin!

Meer informatie

Grondwerk

Schakel Rooijakkers Tuin & Park in voor al het grondwerk in je tuin!

Meer informatie
verharding

Bestrating

Wil je een deel van je tuin verharden? Kies dan voor de mooiste bestrating van Rooijakkers Tuin & Park!

Meer informatie