Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Tuinverlichting

"Rooijakkers Tuin & Park verzorgt de mooiste tuinverlichting"

Heb je een prachtige tuin met een mooie eyecatcher, die je zelfs in het donker zou willen uitlichten? Dan is tuinverlichting een goede optie om je tuin in het donker een geweldige sfeer mee te geven. Vooral tijdens de mooiste avonden van het jaar is het wel zo fijn om na zonsondergang nog in je tuin te kunnen zitten. Bovendien ziet je tuin er op een grijze winterdag veel mooier uit als er een warme kleur verlichting aangezet kan worden. Plaats een vuurkorf in de tuin en geniet zelfs in het najaar van je buitenruimte.

Op deze pagina lees je uit welke soorten verlichting je kunt kiezen, wat de voordelen van prachtige tuinverlichting zijn en delen wij graag met je wat wij voor je tuinverlichting kunnen betekenen.

Uit welke soorten verlichting kun je kiezen?

Wanneer wij met tuinverlichting werken, gaat onze voorkeur uit naar een 12 volt led systeem van in-lite, maar je zou ook voor een 230 volt systeem kunnen kiezen. In-lite bied je de mogelijkheid om met plug en play te werken, dit is een makkelijk systeem waarbij je voor lampen met dezelfde uitstraling kunt kiezen. De lampen zijn goed afgesloten, waardoor er als het regent nooit vocht in terecht kan komen. Bovendien zorgt 12 volt ledverlichting voor een laag stroomverbruik. Dit is dus ook nog eens een duurzame keuze. Vaak kun je op dit lichtsysteem een transformator met een licht/donkersensor en tijdschakelaar op aansluiten. Je kunt het pakket ook nog uitbreiden met de optie voor een bewegingsmelder of een door een app bediend systeem.

Als het op tuinverlichting aankomt kun je voor de volgende opties kiezen:
■         Muurlampen
■         Staande lampen
■         Spots (zowel in- als opbouw)
■         Tafellampen
■         Vijververlichting

Wat zijn de voordelen van prachtige tuinverlichting?

Allereerst is het geweldig hoe erg tuinverlichting een positieve en warme sfeer in je tuin kan verzorgen. Het maakt niet uit welk seizoen het is, tuinverlichting zorgt ervoor dat je tuin er in het donker prachtig bijligt. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat inbrekers minder snel een huis uitkiezen die in de tuin al goed verlicht is. Kom je weleens laat terug van sporten of ben je tot laat in de tuin bezig? Dan zorgt tuinverlichting ervoor dat je altijd kunt zien wat je doet. Je kunt dus langer in de tuin blijven en in de zomer kun je gezellig barbecueën of een feestje geven in de tuin, zelfs als het al donker wordt.

Wanneer je voor milieuvriendelijke tuinverlichting kiest, verbruik je weinig stroom. Ledverlichting is op dat moment de beste keuze. Je hebt dan een prachtig verlichte tuin, zonder dat je een hoge energierekening kunt verwachten.

Wil jij in de avonden ook van de mooiste tuinverlichting genieten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Contact opnemen

Wat kan Rooijakkers Tuin & Park voor jouw tuinverlichting betekenen?

Bij Rooijakkers Tuin & Park kun je voor volledige tuinaanleg terecht, maar je zou ook voor een compleet lichtplan kunnen kiezen om je tuin in het donker meer sfeer te geven. De juiste verlichting zorgt ervoor dat je het hele jaar door van je tuin kunt genieten. Een mooi voorbeeld van de wens van één van onze klanten was dat de klant graag bepaalde elementen uit de tuin in de avonduren wilde uitlichten, zodat er ook s’avonds van de tuin genoten kan worden. Wij hebben toen een lichtplan opgesteld en de basis direct aangesloten. De kabels zijn op een bepaalde manier gelegd zodat het hele systeem makkelijk uit te breiden is, mocht dat in de toekomst een wens van de klant zijn.

Wij denken in mogelijkheden en hebben oog voor je toekomstige tuin. Daarnaast geloven wij bij Rooijakkers Tuin & Park in prachtige tuinen voor ieder budget. Geef je wensen aan ons door, bepaal je budget en wij laten je direct weten wat er in jouw tuin allemaal mogelijk is. Wanneer je de tuin bij je leefruimten betrekt, heb je in één klap veel meer woonoppervlak én als je dat goed aanpakt, heb je dat het hele jaar door! Ook als het kouder wordt.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor tuinverlichting ontvangen?

Vul dan gerust ons contactformulier in!
Contact opnemen

Tuininrichting

Weet jij nog niet helemaal hoe jij je tuin wil inrichten? Doe op deze pagina dan alvast wat inspiratie op en lees waar je rekening mee kunt houden bij het samenstellen van je droomtuin.

Meer informatie
keramische tegels

Keramische tegels

Keramische tegels geven een geweldig en natuurlijk effect aan de tuin! Schakel Rooijakkers Tuin & Park in voor het leggen van de keramische tegels.

Meer informatie
Rooijakkers Tuin en Park - hovenier over ons

Voorbeelden & Impressies

Wil je graag inspiratie opdoen voor je eigen droomtuin? Bekijk dan onze Voorbeelden & Impressies pagina.

Meer informatie