Professionele tuinaanleg +31 (0) 6 551 169 29

Rooijakkers Tuin & Park

De Tuinspecialist in uw regio!

over rooijakkers tuin en parkMijn naam is Martijn Rooijakkers. Mijn bedrijf is gevestigd in Gemert.
Met een klein team beoefenen wij onze passie en dat is mooie tuinen realiseren.
Voornamelijk houden wij ons bezig met tuinaanleg (nieuwbouw) en tuinrenovatie.

De meeste mensen willen zo min mogelijk onderhoud aan de tuin. Hierbij denken ze bijna alleen maar aan volledig bestraten.
Echter is er veel meer mogelijk dan alleen maar stoep.
Onze passie is om u van een mooie tuin te laten genieten.
Dat is niet mogelijk met alleen maar bestrating. Hier heb je meer aspecten voor nodig zoals: beplanting, bloembakken, gazon, overkapping, water, terrassen en hoogte verschillen.

Het klimaat speelt steeds vaker een rol bij de tuinaanleg of tuinrenovatie.
Met het klimaat van nu wordt het steeds lastiger voor dieren en planten om te overleven. Wij willen graag een steentje bijdragen aan mens, milieu en dier. Dit doen we door tuinen te verduurzamen met natuurlijke materialen.
Wij realiseren voor u een tuin voor de toekomst met de techniek  en kennis van nu. Hierbij kunt u onder andere denken aan: het bevorderen van biodiversiteit door het toepassen van de juiste soorten beplanting, het toepassen van natuurlijke materialen, het ontkoppelen/hergebruiken van regenwater

Veel hoveniers en tuinarchitecten ontwerpen een bedrijfstuin op basis van een specifieke stijl die ze hebben. Het resultaat is dat u een tuin krijgt die eigenlijk niet volledig bij u past. Dat doen wij anders. Wij gaan uit van wat u wilt, niet wat wij graag zouden willen. Natuurlijk adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden, maar we leggen u niet onze stijl op.
Dat kenmerkt meteen waar we voor staan: persoonlijk contact en klantvriendelijkheid.

U heeft tijdens het hele project één aanspreekpunt, doordat we de volledige tuin onder onze hoede realiseren.
Daarnaast zijn we flexibel in de mogelijkheden, zodat we altijd een passende oplossing vinden voor uw wensen. We kunnen snel schakelen en nemen u alle zorg uit handen.

Op onze website vindt u een volledig overzicht van referenties van onze klanten en ook foto’s van onze projecten. Neem gerust een kijkje en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons werkgebied bevindt zich rondom Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Nuenen, Eindhoven,
Helmond, Boekel, Volkel, Uden, Erp en Veghel.

Wij zijn misschien niet de grootste aanbieder, maar wel de Tuinspecialist in uw regio! Bij ons krijgt uw opdracht volledige aandacht en focus. Dat betekent dat we werken volgens afspraak en met een goede planning. Op die manier weet u precies wat u van ons mag verwachten.

Wij verrichten werkzaamheden voor zowel particulieren, bedrijven, verenigingen, scholen en gemeentes.

 

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op.
Contact opnemen