Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Rooijakkers Tuin & Park

De Tuinspecialist in uw regio!

Rooijakkers Tuin en Park - hovenier over ons

Mijn naam is Martijn Rooijakkers. Mijn passie is het aanleggen van mooie en duurzame tuinen waarvan mijn klanten blij worden. Dat doe ik samen met mijn team van Rooijakkers Park en Tuin. Vanuit Gemert gaan wij iedere dag op pad in de regio Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Nuenen, Eindhoven, Helmond, Boekel, Volkel, Uden, Erp en Veghel voor tuinaanleg (nieuwbouw) en tuinrenovatie. Wij zorgen dat u kunt genieten van een mooie, groene én onderhoudsvrije tuin.

Onderhoudsvriendelijk

Geniet u ook graag van een groene tuin die het hele jaar kleur, geur en bloeiende planten biedt? Die schaduw en verkoeling geeft wanneer het warm is, de kinderen uitdaagt om te spelen en waarin u zich heerlijk ontspant na een dag hard werken of in het weekend? Wist u dat ook zo’n tuin onderhoudsvrij kan zijn? Het is onze passie om u van een mooie tuin te laten genieten. Samen met u kiezen we de juiste materialen, beplanting en bodembedekkers voor uw borders, bloembakken, gazon, terras, en overkapping. Voor veel genieten en weinig onderhoud.

Tuin voor de toekomst

Wist u dat een mooie groene tuin veel meer biedt dan genieten alleen? Met de klimaatveranderingen in het vooruitzicht kan een klimaatbestendige tuin u veel voordelen opleveren. Een natuurlijke groene tuin zorgt voor verkoeling op warme dagen, zorgt er voor dat overtollig regenwater weg kan en geeft planten en dieren de ruimte. Van onze tuinen worden onze klanten én de natuur blij. Door te werken met natuurlijke materialen, biodiversiteit te bevorderen door het toepassen van de juiste soorten beplanting en het ontkoppelen of hergebruiken van regenwater. Wij werken met de techniek en kennis van nu en realiseren daarmee de tuin voor de toekomst.

Uw wensen staan voorop

Voordat wij aan de slag gaan met uw tuinontwerp, luisteren we goed naar uw wensen. Die zijn ons uitgangspunt. Natuurlijk adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden, maar we leggen u niet onze stijl op. Zo krijgt u precies de tuin waar u blij van wordt en waar u straks van geniet.

Eén aanspreekpunt

Dat kenmerkt meteen waar we voor staan: persoonlijk contact en klantvriendelijkheid. Tijdens het hele project, van ontwerp tot de aanleg heeft u bij ons dan ook één aanspreekpunt. Omdat wij de volledige tuin onder onze hoede realiseren. Dat geeft duidelijkheid en flexibiliteit in de mogelijkheden. Zodat we altijd een passende oplossing vinden voor uw wensen. We kunnen snel schakelen en nemen u alle zorg uit handen. Bij ons krijgt uw opdracht volledige aandacht en focus. Dat betekent dat we werken volgens afspraak en met een goede planning. Op die manier weet u precies wat u van ons mag verwachten. Wij zijn de Tuinspecialist in uw regio!

Inspiratie

Op onze website vindt u een volledig overzicht van referenties van onze klanten en foto’s van onze projecten. Neem gerust een kijkje, doe inspiratie op en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn er voor de tuinaanleg voor particulieren, bedrijven, verenigingen, scholen en gemeentes in de regio Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Nuenen, Eindhoven, Helmond, Boekel, Volkel, Uden, Erp en Veghel.

 

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op
Contact opnemen