Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Tuinaanleg bij nieuwbouwwijk Gemert

Referentieproject

Hier zie je een achtertuin van een nieuwbouw woning in Gemert. Bij deze nieuwbouw woning in Gemert hebben we een cortenstalen keerwand geplaatst. Op de erfgrens een harmonica hekwerk van 200cm hoog bedekt met klimop zodat er een groene erfafscheiding ontstaat. Omdat de tuin op het zuiden is zal het in de zomer koeler in de achtertuin zijn door gebruik van een groene erfafscheiding en gazon. De tuin is ingericht met een betontegel en gebakken waaltje als bestrating. 

De houten palen zijn van robinia hout en de pergola van eikenhout. Deze duurzame producten zijn een hardhout en zullen dus lang meegaan.  

Een eiken houten pergola waar de klant een schommel voor de kinderen in kan hangen. 

Tevens kan de klant er ook een hangmat in hangen om zelf ook te relaxen. Er is een mogelijkheid om een schaduwdoek te bevestigen zodat je in de schaduw kunt gaan zitten. De kinderen zullen in de zandbak ook in de schaduw spelen met het ophangen van een schaduwdoek.  

De verlichting in de tuin is een 12volt systeem met LED lampen van In-lite. 

In het gazon en de beplanting hebben we een automatisch beregening systeem aangelegd van rainbird in combinatie met een computer van Gardena. 

Vorige Volgende