Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Beplanting en bloembakken

Hardhouten bloembakken Achtertuin met natuurlijke elementen Tuinaanleg Helmond Tuinaanleg Eindhoven nieuwbouw villa

Tuinbeplanting kan zowel in het voorjaar als het najaar. Dit gebeurt op basis van een beplantingsplan of tuinontwerp. Wij denken met u mee als het gaat om de beplanting. Welke functies heeft uw tuin en wat voor soort beplanting past daarbij? Wij werken met vaste planten, met eenjarige planten en seizoenplanten. Seizoen- of eenjarige planten kunnen we ook in bloembakken plaatsen, zodat u altijd kunt genieten van bloeiende planten in uw tuin.

 

Vaste planten

Vaste planten zijn planten die langer dan twee jaar leven. Het zijn meerjarige planten, waar u lang plezier van hebt. Het is basis van iedere tuin. Vaste planten geven vorm en structuur aan uw tuin.

 

Eenjarige planten of seizoenplanten

De naam zegt het al, eenjarige planten of seizoensplanten zijn planten die vaak maar één keer bloeien. Ze bloeien binnen het jaar dat ze aangeplant of gezaaid zijn. Daarna sterft de plant af.

 

Rooijakkers Tuin & Park is de specialist voor tuin beplanting, bloembakken en seizoenplanten in de regio Helmond, Beek en Donk, Erp, Handel en Gemert.

Waarom Rooijakkers Tuin en Park?

Met onze vakkennis van tuinbeplanting denken wij met u mee over het beplantingsplan of tuinontwerp. Welke functies heeft uw tuin, welke beplanting past daarbij en hoeveel tijd wilt u kwijt zijn aan onderhoud. Wist u dat met de juiste beplantingskeuze een fraaie groene tuin toch onderhoudsvrij kan zijn?

  • Tuinaanleg
  • De tuinspecialist in uw regio
  • Tuin renovatie
  • Bestrating leggen
  • Klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Wij denken met u mee over het tuinontwerp en het beplantingsplan. Daardoor wordt uw tuin één geheel waar u het hele jaar geniet van kleur, geur en bloei.

Wij adviseren, u kiest. Zodat uw tuin volledig voldoet aan uw smaak en wensen.

Door het kiezen van de juiste beplanting en bodembedekkers is uw fraaie groene tuin onderhoudsvrij. Voor méér genieten.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op
Contact opnemen