Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Hekwerken en schuttingen

Schutting plaatsen Nuenen Haag plaatsen erfafscheiding Tuinaanleg Boekel erfafscheiding Plaatsing schutting om achtertuin

Hekwerk plaatsen begint met het grondwerk. Vaak is er een fundering nodig om te zorgen dat het hekwerk stevig staat. Hekwerk kan gebruikt worden als erfafscheiding, eventueel met of zonder toegangspoortje. Sierhekwerk is er in veel soorten en maten. Wij adviseren u welk hekwerk het beste past bij het ontwerp van uw tuin. Daarnaast denken we mee over een logische indeling van de tuin als dat nodig is, zowel voor de toegangspoortjes als looppaden.

 

Hekwerk plaatsen

Hekwerk plaatsen laat u over aan ervaren hekwerkspecialisten. Wij plaatsen hekwerken bij bedrijven en bij particulieren in de regio Helmond en Gemert. Neemt u voor meer informatie over het plaatsen van hekwerk contact met ons op.

 

Schuttingen

Schutting plaatsen in Helmond of Gemert? Rooijakkers Tuin & Park heeft veel ervaring met het plaatsen van schuttingen. Zowel voor bedrijven als particulieren in de regio Helmond en Gemert plaatsen wij erfafscheidingen. Wij verzorgen ook het grondwerk alvorens we de schutting gaan plaatsen. Voor het plaatsen van een schutting zijn er veel mogelijkheden. Eerst en vooral is een schutting een erfafscheiding maar natuurlijk wil het oog ook wat. De schutting moet passen bij het ontwerp van uw (bedrijfs)tuin.

 

Wat kost een schutting plaatsen?

De kosten van een schutting plaatsen hangen af van de ondergrond, het gekozen materiaal en de oppervlakte. Daarnaast speelt mee of wij de beplanting eerst moeten verwijderen voor het plaatsen van de schutting en deze daarna opnieuw aan moeten planten.

 

Wij kunnen schuttingen plaatsen voor zowel nieuwbouwwoningen als bij tuinrenovatie.

Waarom Rooijakkers Tuin en Park?

Wij denken met u mee van begin tot eind. Welk hekwerk en welke schutting past het beste bij het ontwerp van uw tuin? Hoe maakt u een logische indeling? Ook kunnen wij alle bijbehorende werkzaamheden uitvoeren. Van het grondwerk tot het daadwerkelijk plaatsen van het hekwerk of de schutting en het waar nodig verplaatsen of vervangen van beplanting.

  • Tuinaanleg
  • De tuinspecialist in uw regio
  • Tuin renovatie
  • Bestrating leggen
  • Klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op
Contact opnemen