Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Onderhoud

beplanting en verharding- terrasreiniging

Tuinonderhoud staat garant voor een mooie tuin. Een tuin heeft nu eenmaal onderhoud nodig. Van snoeiwerkzaamheden, het opruimen van afgevallen blad, het bemesten van planten, terrasonderhoud, onkruid verwijderen tot het maaien van het gras. Wij kunnen u tijd besparen door het tuinonderhoud voor u te doen. Om efficiënt te werken en voor u een goede prijs te kunnen hanteren, werken we het liefst met periodiek tuinonderhoud. Dit betekent dat wij samen met u kijken welk onderhoud moet gebeuren en hoe vaak. Op basis daarvan geven wij een onderhoudsadvies en een prijs. Neemt u voor periodiek tuinonderhoud contact met ons op.

 

Tuinonderhoud Helmond, Gemert door Rooijakkers Tuin & Park: de tuinspecialist in uw regio!

Waarom Rooijakkers Tuin en Park?

Door het onderhoud van uw tuin uit te besteden aan onze vakmensen bespaart u tijd en geniet u altijd van een goed onderhouden tuin.

  • Tuinaanleg
  • De tuinspecialist in uw regio
  • Tuin renovatie
  • Bestrating leggen
  • Klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Besteed het onderhoud van uw tuin uit aan onze vakmensen en bespaar tijd. Zo geniet u altijd van een goed onderhouden tuin.

Onze vakmensen weten precies wat ze doen. Welke planten op welke manier en wanneer gesnoeid moet worden bijvoorbeeld. Bovendien hebben ze altijd de juiste gereedschappen tot hun beschikking.

Door periodiek onderhoud kunnen wij efficiënt en prijsgunstig werken en ligt uw tuin er in ieder seizoen mooi bij.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op
Contact opnemen