Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Vijvers

Aanleg natuurlijke vijver Tuinaanleg vijver en stoep

Vijver aanleggen? Denkt u dan eerst aan het grondwerk. Wij kunnen de vijver uitgraven en uiteraard ook voor u aanleggen. Bij het aanleggen van een vijver begint u met een ontwerp. Waar komt de vijver in de tuin en hoe groot kan deze zijn? Wilt u erover heen kunnen lopen of niet? Komen er vissen in de vijver? Waterplanten? Staan er bomen in de buurt van de vijver? Allemaal zaken waarmee u rekening moet houden wanneer u een vijver aanlegt. Wij maken een ontwerp dat past bij uw tuin. Zeker als u een tuin wilt renoveren en daarin een vijver wilt plaatsen, is het verstandig rekening te houden met de beplanting die u wilt houden (zoals bomen) en de looppaden in de tuin.

 

Rooijakkers Tuin & Park is de specialist voor vijvers leggen en vijveraanleg in de regio Helmond, Beek en Donk, Erp, Handel en Gemert.

Waarom Rooijakkers Tuin en Park?

Wij kunnen de volledige aanleg van uw vijver voor u verzorgen. Van het maken van het ontwerp tot het grondwerk, het plaatsen van de vijver en het verzorgen van de beplanting.

  • Tuinaanleg
  • De tuinspecialist in uw regio
  • Tuin renovatie
  • Bestrating leggen
  • Klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis. Want bij het aanleggen van een vijver zijn er veel dingen om rekening mee te houden. Wij geven u graag een goed advies en helpen u met het ontwerp.

Wij adviseren, u kiest. Zodat uw vijver volledig voldoet aan uw smaak en wensen.

Vanaf het advies tot het uitgraven een aanleggen. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op
Contact opnemen