Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Gazon en kunstgras

Gazon leggen? Dan bent u bij de tuinspecialist in uw regio aan het goede adres. Wij kunnen graszoden leggen. Of een gazon inzaaien. Ook kunstgras behoort tot de mogelijkheid als u gras in de tuin wilt.

 

Gras leggen

Gras leggen in uw tuin geeft veel mogelijkheden. Vooral als u kinderen heeft of een grote tuin, kan gras mooi zijn. Voor uw kinderen om op te spelen en als u een grote tuin heeft, om verschillende vormen en structuren in uw tuin te verwerken. Gazon heeft onderhoud nodig. Veel mensen veronderstellen dat een gazon weinig onderhoud vergt. Een mooi gazon heeft zeker onderhoud nodig: maaien, bemesten, besproeien en het voorkomen van kale plekken en mosvorming. Ook met advies over het onderhoud of het onderhoud zelf helpen wij u graag.

 

Gazon aanleggen

Wij helpen u bij het kiezen van het juiste gazon. Een gazon waarop gespeeld wordt vraagt om een andere grassoort dan een gazon waarop niet gelopen wordt.

 

Kunstgras leggen

Kunstgras wordt steeds meer toepast in de tuin. Zeker met de droge zomers die we gehad hebben, kiezen steeds meer mensen voor kunstgras. Het voordeel van kunstgras is dat uw tuin er het hele jaar mooi uitziet en u er vrijwel geen omkijken naar hebt. Kunstgras is in aanschaf duurder dan echt gras. Kunstgras heeft verder geen onderhoud nodig en gaat, afhankelijk van de soort die u kiest, tien tot vijftien jaar mee. Kunstgras is er, net als echt gras, in veel soorten. Wij adviseren uiteraard graag welke soort het beste bij uw wensen past.

 

Rooijakkers Tuin & Park is de specialist voor gras, graszoden leggen en kunstgras leggen in de regio Helmond, Beek en Donk, Erp, Handel en Gemert.

Waarom Rooijakkers Tuin en Park?

Onze vakmensen helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw gazon. Graszoden leggen, een gazon inzaaien of kunstgras. Het is bij ons allemaal mogelijk.

  • Tuinaanleg
  • De tuinspecialist in uw regio
  • Tuin renovatie
  • Bestrating leggen
  • Klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Wij denken met u mee. Wat is in uw tuin en situatie de beste optie? Graszoden, inzaaien of kunstgras?

Wij adviseren, u kiest. Zodat uw gazon volledig voldoet aan uw smaak en wensen.

Een gazon heeft onderhoud nodig. Kunstgras niet. Wij kunnen u adviseren over het onderhoud. En we kunnen het ook voor u verzorgen als u dat wenst.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op
Contact opnemen