Professionele tuinaanleg 0492 79 24 14
Meer informatie: 0492 79 24 14

Hovenier Handel

De hovenier voor de aanleg van uw onderhoudsvriendelijke tuin.

Bent u op zoek naar een hovenier in Handel?

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Handel voor de aanleg van uw tuin? Dan bent u bij Rooijakkers Tuin & Park aan het juiste adres. Of u nu uw tuin volledig wilt aanpassen, wilt verduurzamen of op zoek bent naar wat aanpassingen van uw voor- of achtertuin, Rooijakkers Tuin & Park helpt u graag verder. Wij zijn een hoveniersbedrijf waarbij alles onder één dak te vinden is ook voor Handel. Benieuwd naar de mogelijkheden, lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina.

Hovenier Handel tuinaanleg duurzame tuin

Duurzame tuin

Een duurzame tuin is klimaatbestendig, energiezuinig en milieuvriendelijk. Een natuurlijke groene tuin zorgt voor verkoeling op warme dagen, zorgt er voor dat overtollig regenwater weg kan en geeft planten en dieren de ruimte voor meer biodiversiteit. En bovenal geniet u in een duurzame tuin het hele jaar door volop van geur, kleur en bloei ook in Handel. Bij het aanleggen van een duurzame tuin houden wij als hovenier ook rekening met uw energierekening en het milieu.

Tuin voor de toekomst

Wist u dat een mooie groene tuin veel meer biedt dan genieten alleen? Met de klimaatveranderingen in het vooruitzicht kan een klimaatbestendige tuin u veel voordelen opleveren. Een natuurlijke groene tuin zorgt voor verkoeling op warme dagen, zorgt er voor dat overtollig regenwater weg kan en geeft planten en dieren de ruimte. Van onze tuinen worden onze klanten én de natuur blij. Door te werken met natuurlijke materialen, biodiversiteit te bevorderen door het toepassen van de juiste soorten beplanting en het ontkoppelen of hergebruiken van regenwater. Met onze tuinaanleg en tuinrenovatie werken wij met de techniek en kennis van nu en realiseren daarmee de tuin voor de toekomst in Handel. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag tuinadvies neem dan contact op met Rooijakkers Tuin & Park.

Tuinaanleg van A tot Z

Bij het aanleggen van uw tuin wilt u het liefst dat alles van begin tot eind zo soepel mogelijk verloopt. Daarom werkt Rooijakkers Tuin & Park in een straal van +/25 km rondom Gemert en dus ook in Handel. Van het tuinontwerp tot en met het grondwerk, het leggen van de bestrating en het inrichten van de tuin met beplanting en eventueel een vijver of waterpartij. Rooijakkers Tuin en Park verzorgt uw complete tuinaanleg. Rooijakkers Tuin & Park denkt graag met u mee met bijvoorbeeld de indeling van uw tuin en hoe deze het beste aangelegd kan worden. Zo houdt Rooijakkers Tuin & Park in de beginfase al rekening met wat er later in het project nodig is. Een steeds meer voorkomend voorbeeld hiervan zijn de stroomkabels voor de verlichting en de leidingen voor een beregeningsinstallatie. Door dit vooraf goed in te plannen bespaart u achteraf onaangename verrassingen. Wij nemen u graag alle werkzaamheden uit handen en zorgen ervoor dat deze door ons personeel op het juiste moment worden uitgevoerd. Bij ons heeft u één aanspreekpunt wat duidelijkheid schept.

Hekwerk en schuttingen plaatsen in Handel

Rooijakkers Tuin & Park plaatst ook hekwerk en schuttingen in Handel. Bij het plaatsen van hekwerk of schuttingen dient er eerst grondwerk gedaan te worden. Zonder de juiste fundering kunnen wij namelijk niet garanderen dat het hekwerk of de schutting stevig staat. Zowel hekwerk als een schutting kunnen gebruikt worden als erfafscheiding en kunnen worden voorzien van een toegangspoort(je). Wij adviseren u graag welke erfafscheiding het beste past bij uw tuinontwerp. Daarnaast denken we ook graag mee over een logische indeling van uw tuin als dat nodig is, voor bijvoorbeeld de looppaden. Meer informatie leest over deze dienst vindt u hier. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van erfafscheiding in Handel neem dan contact op met hovenier Rooijakkers Tuin & Park.

Overkappingen en pergola’s

Wilt u een overkapping of pergola in uw tuin dan is Rooijakkers Tuin & Park de geschikte hovenier voor Handel? Rooijakkers Tuin & Park heeft al jarenlange ervaring in het juist plaatsen van de overkappingen en pergola’s. Er zijn vele maten en soorten en ook bij Rooijakkers Tuin & Park is de keuze groot. Uit ervaring blijkt dat er dan meerdere werkzaamheden in de tuin plaatst moeten vinden. Is de elektra bijvoorbeeld al gelegd en/of ligt er al een pad naar de plek van de overkapping of pergola. Voor al deze mogelijkheden kunnen wij voor u eerst een tuinontwerp maken, waarin wij rekening houden met alle wensen en benodigde werkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden in overkappingen of pergola’s neem dan contact op met Rooijakkers Tuin & Park.

Gazon en kunstgras

Gazon of kunstgras is tegenwoordig een vraag die steeds vaker wordt gesteld. Rooijakkers Tuin & Park vindt hierin gazon altijd de beste keuze voor een moderne maar ook duurzame tuin in Handel. Het onderhoud van uw gras kan bijvoorbeeld ook gedaan worden door een robotmaaier, zo heeft u het groenste gazon, weinig onderhoud en een duurzamere tuin. Maar ook kunstgras wordt steeds meer toepast in de tuin. Zeker met de droge zomers die we gehad hebben, kiezen steeds meer mensen voor kunstgras. Het voordeel van kunstgras is dat uw tuin er het hele jaar mooi uitziet en u er vrijwel geen omkijken naar hebt. Kunstgras is in aanschaf duurder dan echt gras. Kunstgras heeft verder geen onderhoud nodig en gaat, afhankelijk van de soort die u kiest, tien tot vijftien jaar mee. Kunstgras is er, net als echt gras, in veel soorten. Rooijakkers Tuin & Park adviseert uiteraard graag welke soort het beste bij uw wensen past. Benieuwd naar de mogelijkheden in gazon of kunstgras neem dan contact op met Rooijakkers Tuin & Park.

Sfeervolle tuin

Ook iedereen in Handel heeft zijn eigen stijl tuin. De één zal kiezen voor een moderne tuin de ander voor een strakke of landelijke tuin. Hovenier Rooijakkers Tuin & Park houdt met deze wensen altijd rekening en zal een sfeervolle tuin in het tuinontwerp laten terugkomen. Bij een moderne en strakke tuin kunt u dan bijvoorbeeld denken aan de bloembakken van ADEZZ. Bij een landelijke tuin kunt u denken aan douglas hout palen in uw tuin. Ook kunnen wij een onderhoudsvriendelijke tuin beplanten met verschillende soorten beplanting, denk hierbij bijvoorbeeld aan vaste planten, heesters, bloembollen of planten die het hele jaar door bloeien. Ook een vijver of ander waterelement behoren hierbij tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een sfeervolle tuin neem dan contact op met hovenier Rooijakkers Tuin & Park.

Uw wensen staan voorop

Voordat wij aan de slag gaan met uw tuinontwerp, luisteren we goed naar uw wensen. Die zijn ons uitgangspunt. Natuurlijk adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden, maar we leggen u niet onze stijl op. Zo krijgt u precies de tuin waar u blij van wordt en waar u straks van geniet aangelegd door de hovenier voor Handel.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op
Contact opnemen